reklama
u nas jutro wszystkie laboratoria nieczynne wiec bede musiała poczekac do poniedziałku
myszka89 to lepiej poczekaj do poniedziałku i zrób betę

myszka89
Zaangażowana w BB
i tak zrobie, chyba ze cos mnie najdzie przez weekend i spróbuje w niedziele test
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
a ja chyba wezmę cos nasennego zeby dospać do jutra bo jajo zniosę![]()
bidulka, nie dziwię ci się :* a pierwsze info kiedy będziesz miała?
laska ile wydałaś do tej pory na ivf? ile na leki?
stworek a jaką kwotę podali? jakie masz AMH?
Ostatnia edycja:
blueskye
hej ja jestem juz 11 dni po iui i tak mnie korci zeby zrobic test, wiem ze to jeszcze za wczesnie. z drugiej strony jeszcze moge zyc nadzieją ze sie udało ;-)
Myszka wytrzymaj..bo po lekach mozesz zobaczyć dwie krechy...i po co się nakręcać jak to bedzie polekowe.lepiej miec pewność ze radosć jest juz prawdziwa
Stworek ja się od miesiąca suplementuje, biorę Beparent, larginine, mlezczko pszczele, cynk oraz selen od owulacji bo podobno pomaga w zagnieźdzeniu, a nuż jakiś naturalsik sie trafi:-) Mojemu M daje tez Beparent dla mezczyzn i selen bo działa korzystnie na sprmatogenezę. Ale jak mi się skończy to znowu zacznę mu podawac salfazin.
Najlepiej żeby suplemetacja trwala więcej niż 3 miesiace
Najlepiej żeby suplemetacja trwala więcej niż 3 miesiace
pełna_nadziei83
Gizas- dorzuć twojemu jeszcze witaminę C,chyba 1000mg, poczytaj gdzieś ile dokładnie, podobno dobra jest na liczbę plemników, mój z 2 miesiące przed naturalsem dołączył ją do innych leków :-)
blueskye
bidulka, nie dziwię ci się :* a pierwsze info kiedy będziesz miała?
laska ile wydałaś do tej pory na ivf? ile na leki?
jutro wieczorem mają zadzwonic czy się prawidłowo dzielą-i jeśli tak-to w poniedziałek transfer.
koszty to tak:
badania moje i Małża-600zł
leki 1430
in vitro 4200
jesli sie dobrze podzielą to jeszcze nacięcie otoczki 500
dojazdy 300zł
razem 7030zł
Pełna kobieta sama do końca nie wiedziała i zaczęła wyliczać:
-in vitro 5000,
-coś tam 1000,
- kroplówki, usg, konsultacje i coś tam jeszcze ok 2000
do tego osobno mrozaczki jak by były.
A jak byłam na konsultacji u mojego ginka to mówił że łączny koszt to ok 10 tys ( już łącznie z kosztami paliwa) - a same leki dla mnie to koszt 3500 zł.
Ale to mnie najbardziej wkurza że robią programy tak naprawdę dla wybranych - ja mam AMH 08, a żeby przystąpić do programu muszę mieć dolną granicę 1,4 - ewentualnie 1,3

-in vitro 5000,
-coś tam 1000,
- kroplówki, usg, konsultacje i coś tam jeszcze ok 2000
do tego osobno mrozaczki jak by były.
A jak byłam na konsultacji u mojego ginka to mówił że łączny koszt to ok 10 tys ( już łącznie z kosztami paliwa) - a same leki dla mnie to koszt 3500 zł.
Ale to mnie najbardziej wkurza że robią programy tak naprawdę dla wybranych - ja mam AMH 08, a żeby przystąpić do programu muszę mieć dolną granicę 1,4 - ewentualnie 1,3

reklama
pełna_nadziei83
blue a gdzie robiłaś? bo koleżanka z innego forum jest z tamtych okolic i tez szuka gdzie taniej jest ivf ?
Podziel się: