reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj stworek - faktycznie długo Cię nie było, jak Ty jesteś z Kwakowa to może ty bys skorzystała z tego linka co wyżej podesłałam z dofinansowaniem do ivf, bo do Katowić masz chyba nie daleko :)
Super że decyzja podjęta co do ivf, to już ważna krok :)

Nie dziękuję za gratulacje !!!! ;-)

reklama
Hej pełna :)

Właśnie sprawdzałam ten link, muszę zadzwonić i się dowiedzieć wszystkiego :tak::tak: nie wiem jaka jest tam wymagana dolna granica AMH bo się mogę nie kwalifikować, no i dowiedzieć się cenowo jak wszystko wygląda:tak::tak:

Cieszę się dziewczyny, ze u każdej coś sie dzieje, jakiś plan jest chociaż. Chyba na mnie najgorzej dziala "zawieszenie".
Stworek do kwietnia to juz niedługo. Przecież zawsze od Bożego Narodzenia do Wielkanocy to taka "chwilka".

Ktos zostal jeszcze do testowania? Myszka, kwiatuszek???? Juz nie nadarzam z tym czasami hehehe...pozniej blue bedzie miala testowanko, prawie w tym samym czasie co ja hehe :-)
ja juz testowac nie bede bo akurat skonczyła sie @

Ewela ja tez na NFZ ale u Nas nie ma takich hocków klockow...gdzie robicie te IUI? Ja Pozna Polna....
my jezdzilismy tez do Poznania do p.Jedrzeczaka ale prywatnie wiem on tez na polnej przyjmuje chyba

pełna gratki zob ze 26 bedzie piekne serduszko

Cieszę się dziewczyny, ze u każdej coś sie dzieje, jakiś plan jest chociaż. Chyba na mnie najgorzej dziala "zawieszenie".
Stworek do kwietnia to juz niedługo. Przecież zawsze od Bożego Narodzenia do Wielkanocy to taka "chwilka".

Pole masz rację :tak: w sumie już prawie ten rok zleciał nie wiadomo kiedy :tak:

dzwoniłam do kliniki i na program się nie łapię, z powodu niskiego AMH, ale jak pytałam o koszty to by mnie pewnie wyszło ok 500 zł - 1000zł taniej niż u mnie w Krakowie :tak::tak::tak:

reklama
Do góry