reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Eevlee poslucham rad bardziej doswiadczonej forumowej kolezanki....dzien spodziewanej @ wypada na 25.12 ale pojde na bete w wigilie bo pozniej juz nie ma kiedy i wtedy jak cos to odstawie ten duphaston....to bylby najpiekniejszy prezent na swiecie :-):-):-) tak bardzo boje sie kolejnego rozczarowania...tym razem mialam na peknietym pecherzyku IUI...mam nadzieje,ze nie bylo za pozno dla mojej komoreczki.....IUI byla 11.12 ok 11:30 a zastrzyk podany ok 8:30 dzien wczesniej przy pecherzyku 22mm, rano 11.12 czulam bol przy wstawaniu...moze to wtedy pekl...mi szybko po podaniu zastrzyky pekaja....lekara ktora rano 11.12 mnie badala mowila,ze jest juz cialko zolte i na takim tez robia IUI...ale co to by oznaczalo,ze nie byl swiezo po peknieciu czy jak?

reklama
Hope ja jestem na etapie pakowania torby do szpitala, dzis dokupilam sobie druga taka tania koszule zeby w razie jak sie pobrudzi nie bylo zal wyrzucic. Jesli chodzi o brzuch to wydaje mi sie ze jest juz wielki, nawet dzidzia nie ma juz miejsca za bardzo ale w sumie za tydzien moge juz spokojnie rodzic bo mam skonczony 35 tydzien wiec ogolnie jestem bardzo szczesliwa ze donosilam moje malenstwo. Oby teraz tylko urodzilo sie cale i zdrowe. A Ty nie stresuj sie tak ta beta tylko jak bedzie odpowiedni czas to idz zbadac, bardzo chcialabym aby Ci sie udalo akurat w taki swiateczny czas, powodzenia!

Cześć Dziewczyny:)
Hope: trzymam &&& z całych sił:)
Pole: życzę udanego wyjazdu! :)
Ala: mam nadzieje ze juz niedługo poinformujesz nas o szczęśliwym przyjściu maluszka:))

U mnie bez zmian, biorę luteine przez 12 dni i mam odstawić i przyjść do gin zobaczyć czy te pechole moje pękły...póki co juz nie bolą. I zaczęłam mierzyć temp i robić testy owu...a moze akurat sie uda...

Dziewczynki czy Wy to widzicie??? 2000 stron "napłodziłyśmy" :-D
A że i koniec roku się zbliża, a następny 2013 będzie dla nas wszystkich bardzo ważny,
więc postanowiłam stworzyć listę, o której już kiedyś ala wspominała.
Będzie na 2000 stronie więc zawsze można będzie zerknąć.
2013
ala styczeń
gnagna marzec
lilonka kwiecień
agusiaks kwiecień
sun maj
eevlee maj
nowa czerwiec
ysia lipiec
pełna lipiec
emi
sierpień
Jeśli coś pokręciłam to z góry przepraszam i dajcie znać to zaraz poprawię :tak:
I mam nadzieję na bieżąco zapełniać tę listę

Ostatnia edycja:
Agusiaks - ja się jeszcze dopisuje na sierpień 2013 :zawstydzona/y:

W piątek ide na wizyte żeby posłuchać serduszka... mam nadzieję, że wszystko będzie ok...
Pole -życzę udanego i owocnego wyjazdu ;-)

Hope nie wygłupiaj się. Idź na bete 12 dni po IUI. Jak pójdziesz w Wigilię, to mogą Ci nie podać wyniku tego samego dnia i będziesz miała Święta z głowy. W zeszłym roku w okresie między Świętami a Sylwestrem miałam duży problem ze zrobieniem bety. Inna sprawa, że byłam w Szczyrku, strasznie plamiłam i to była ostra trauma.

Jakoś tak mi ciężko. Znów Święta Bożego Narodzenia, znów jestem w ciąży, znów wyjedziemy do Szczyrku. Mam nadzieję, że na tym podobieństwa się skończą.

Miałam dziś test obciążenia glukozą 75 g. Słodka sprawa. Przekimałam się na kozetce w przychodni, bo drugie pobranie jest po 2 h. Generalnie jest mnie coraz więcej i coraz mi ciężej.

Wszystkim staraczkom życzę szybkiego sukcesu :-D

Ala jak ja Ci zazdroszczę, że dzidziuś donoszony :-) trzymam kciuki za spokojne Święta. Masz jakieś przeczucia? Lekarz sugerował, kiedy nastąpi ten wielki dzień??

reklama
Gnagna masz racje....moj 12dpi wypada 23.12 tj niedziela co prawda mialam IUI na peknietym pecherzyku,wiec ten dzien mozna tez zaliczyc wiec bylaby sobota....a jak pojde w piatek to nie bedzie za szybko? Moze faktycznie byc tak,ze w Wigilie nie zalapie sie na wyniki....
Ten rok bedzie inny i na pewno podobienstwo jest tylko w ciazy i Szyczyrku....jeszcze troszke i Ty bedziesz sie rozpakowywac :-)

Do góry