reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Gnagna nie wiem czy w sobote pracuja...zadzownie jutro i sie wszystkiego dowiem bo teraz to juz tel nie odpowiada....teoretycznie w piatek powinno wykjazac ale z praktyka to jest inaczej hehe....owulacje mialam w dniu IUI ale nie wiadomo w jakim czasie sie zarodek zagnoezdzi jesli doszlo do zaplodnienia....wolalabym pojsc w poniedzialek....byloby bardziej pewne....

Hope a nie masz Diagnostyki gdzieś w okolicy? Ja robiłam w punkcie przy szpitalu i tam działa 24/h, a wyniki odczytujesz sobie sama przez net.
Agusiaks - piękna lista - oby cały czas się zapełniała:tak:

Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Wiem, że Was zaniedbuję, ale obiecuję poprawę
biggrin.gif

Mąż dzisiaj poszedł do pracy po 3 tyg zwolnieniu lekarskim tak więc ja mam wieczory wolne... więc postaram się zaglądać częściej
biggrin.gif

Jutro jadę na USG genetyczne - już nie mogę się doczekać widoku mojego bąbelka
biggrin.gif
.... No i niestety leczę teraz zapalenie pęcherza moczowego, bo bardzo złe wyniki moczu mi wyszły...
sorry2.gif

Agusiaks piękna lista - fajnie, że o mnie nie zapomniałaś :-)

Ja też robię badania w Diagnostyce i wyniki mam na stronie.... tak więc to jest bardzo wygodne :-)

Emi trzymam kciuki za piątkową wizytę &&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze :-)

Lilonko jak się czujesz???? Czujesz już kopnięcia maluszków ????? Bo ja póki co nic :sorry:

Ostatnia edycja:
Lilonka Diagnostyke mam w miescie obok....w sobote pobieraja krew a wynik bylyby w pon, jesli przyjde na bete w pon to wyniki bede miec do 11tego samego dnia :-) odczyt wynikow przez neta tylko dla stalych klientow z karta...takze tak czy siak ide na krew w poniedzialek....dowiem sie jak u mnie w szpitalu w miejscu zamieszkania robia, czy w poniedzialek jest mozliwe....aby ten poniedzialek byl szczesliwy :-) w koncu w Wigilie hehe....

Agusiaks cudowna lista

Hope zycze ci z calego serca cudownego prezentu swiarecznego
Koniecznie rob bete zeby potem nie bylo domyslow jak u eweli, bo to wcale mile nie jest,
Co do dupka to niekoniecznie przestanie brania moze zaszkodzic, ja jak teraz zaliczylam wpadke hehe to nie bralam dupka, a po iui bralam a i tak byla biochemiczna i sie nie utrzymala, wiec mysle ze jak bobas jest silny to i tak sie utrzyma

Ja jestem po usg, na razie wszystko ok, mały ma 3,5cm
Usg genetyczne mam 3 stycznia

Pełna no to super, że z bąbelkiem wszystko jest w porządku :-) Masz jeszcze typowe objawy ciążowe???? Masz przeczucie co do płci????

reklama
pełna gratuluję badania :-) teraz już wszystko będzie ok :-D ja 3 stycznia mam USG w 30 tc :tak:

mnie po pozytywnym teście kazali dupka odstawić i wszystko jak widać jest ok. przy nieprawidłowej ciąży dupek brany bez przerwy nic mi nie pomógł.

Do góry