reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sun, na razie faszeruje go Androvitem i kwasem foliowym, a po wizycie u lekarza rzucił palenie i a razie mówi, że go nie ciągnie do nałogu.
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale mamy podobny staż małżeński:-D

reklama
Sun, na razie faszeruje go Androvitem i kwasem foliowym, a po wizycie u lekarza rzucił palenie i a razie mówi, że go nie ciągnie do nałogu.
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale mamy podobny staż małżeński:-D

Zgadza się.... :-) Jejku jak ten czas leci... :-)

Fajnie, że mąż rzucił palenie... :-) Tak jak Pełna pisze nawet ze słabą armią można zajść w ciąże naturalną... ona jest tego przykładem :-)

Idę coś obejrzeć w tv.... Jak znajdę chwilkę to zajrzę jeszcze dzisiaj... :-)

Ostatnia edycja:
Sun, miłego wieczorka. Ja oglądam "To właśnie miłość", który nagrałam sobie w Wigilię. Na początku stycznia mam badanie drożności jajowodów, moja ginka mówi, że po badaniu łatwiej zajść, więc może jak będzie lepsza droga to robaczkom starczy benzyny:-D

Witajcie kochane po swietach :) przpraszam,ze tutaj nie napisalam jak moja beta ale z tego wszystiego zapomnialam.....niestety beta ujemna :-:)-:)-( jakos nie mam ochoty na nic, brak weny do pisania, nie mialam tez dostepu do kompa bo jeswtem na urlopie a maz zabiera kompa do pracy a wieczorem to juz mi sie nawet nie chce wl....stracilam nadzieje na lepszx jutro....
Umowilam wizyte do prof na 10.01 zobaczymy co powiem,jaki dalszy plan dzialania....itp

Witam nowe kolezanki, zycze powodzenia :-):-):-)

Ewela supr,ze torbiel sie zmniejsza i wszystko wraca do normy....:* czas na dalsza walke....
Gizas jedz kochana jedz, walcz....Ty jestes obcykana z tymi badaniami....mysle aby przed wizyta powtorzyc hormny a w zasadzie tylko prolaktyne i TSH oraz przciwciala tarczycow....wszystko mam w normie ale powtorze. Co proponujesz jeszcze? Wszystkie badania ogolne sa ok, hormony ok a ciazy jednak brak. Jakie warto zrobic? A moze u mnie problm z zagniezdzeniem hm....

U mnie też chyba się zaczyna @. Piszę "chyba", bo po nocy pojawiła się jedna kropla świeżej krwi na bieliźnie, ale do tej pory czysto i sucho. To już 10 dni po AID, 27 dc, więc nie mam za dużej nadziei :-(

reklama
Do góry