reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja już też po. Poszło bardzo szybko i sprawnie-nic nie bolało-nie leżałam nic po zabiegu a jak zapytałam doktora czy siła grawitacyjna nie zrobi swoje wytłumaczył że jak się podaje domacicznie niewielką ilość nasienia to macica się nie rozkurcza i nie wydala nasienia...zaufałam mojemu lekarzowi i myślę że wie co robi. Jajeczka moje jeszcze nie pękły-endometrium mam bardzo ładne-w niedziele mam jechac na usg sprawdzić co z jajeczkami a później oczekiwanie. Dzięki dziewczyny za &&&&, bombelek to w takim razie odliczamy :) nie wiem czy patrzałaś ale za 14 dni wypada 13 w piątek :) Ja nie jestem przesądna ale chyba poczekam z testowaniem do 15 dnia.

kochane bardzo się cieszę ze już po zabiegu IUI
teraz tylko zająć czymś myśli i czekać

sylkabecia u Ciebie też się tak długo czeka na wypis i wynik histopat. ja mój odebrałam 2 tygodnie po zabiegu (dopiero) do ginka się nie dotałam dopiero po wolnym i brzuch mnie boli ja myślałam że na owu a to chyba na @:-(

Byłam dziś na usg, jedno jajeczko pękło:-) natomiast z drugiego zrobiła się mała torbiel:confused: ale lekarka powiedziała żebym się nią nie martwiła.
Czyli ogólnie na plus, no i endometrium też mam ładne... nic tylko czekać-ale jestem dobrej myśli :-) A u Ciebie jak ?

Witaj Lopop ja nic takiego nie miałam, nawet duphaston mam brać jak zrobię badanie krwi na progesteron.
Gizas ja mam plamienia i boli mnie podbrzusze ale i tak już czuję,że nic z tego nie wyjdzie.

reklama
Bombelek-głowa do góry będzie dobrze-plamienia mozesz mieć bo mówiłaś że bolało Cię podczas zabiegu, może dr zranił szyjkę rozwieraczem a czytając wcześniejsze posty dziewczyn brzucho boli bo jajniki pracują itd. Mnie nic nie boli, plamień nie mam a od dzisiejszego wieczora mam brać duphaston-choć nie wiem jaki mam poziom progesteronu ale myślę że mi nie zaszkodzi. Pozytwyne nastawienia i wiara w cuda pomagają. Polecam książkę "Sekret" Rhonda Byrne- ja nie myślę czy się uda czy nie, tylko mowię sobie że tak będzię, w innych aspektach życia skutkuję :) Książkę można pobrac za darmo z chomikuj.pl
I trzymam mocno za nas kciuki &&&&&&&&

lopop-nie dostałam takiego leku

Do góry