reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magdusia trzymam kciuki za pęcherzyki:tak:
Lopop co u ciebie?
Gizas jak tam , przeczuwasz coś?
Pok , Mama co słychać?

Mój progesteron 7 dni po inseminacji ponad 40, więc jest ok:tak:

Czuję się dobrze, objawów żadnych nie mam, ale na to to chyba za wcześnie:-) ale znaków na @ też na razie nie widać. Za 4 dni testuję i wszytsko będzie jasne. Zastanawiam się nad badaniem progesteronu-bo w sumie nigdy go nie sprawdzałam-co prawda biorę teraz duphaston ale skończy mi się w środę a do lekarza na razie nie jestem umowiona...

Magdusia trzymam kciuki za pęcherzyki:tak:
Lopop co u ciebie?
Gizas jak tam , przeczuwasz coś?
Pok , Mama co słychać?

Mój progesteron 7 dni po inseminacji ponad 40, więc jest ok:tak:
piekny wynik progesteronu
u mnie kończy się @ i bedziemy działać naturalnie bez presji bo już nie ma do czego
wczoraj smutaskowy dzionek wiesz takie tak czemu ja i itd
no ale dzisiaj już widać koniec małpiszona więc już lepiej:)
planuję już urlop wiesz tak żeby myśli wrzucić na inny tor

Hej Lopop, a gdzie planujesz urlopik? My w czerwcu jedziemy do Jastarni bo pod koniec czerwca wracam do pracy:szok:
Wiesz, że życzę ci z całego serca aby się udało:tak:
Mnie podkusiło i zrobiłam test, niby coś tam jest albo to już moje zwidy:confused:
Mama :-(

Hej Lopop, a gdzie planujesz urlopik? My w czerwcu jedziemy do Jastarni bo pod koniec czerwca wracam do pracy:szok:
Wiesz, że życzę ci z całego serca aby się udało:tak:
Mnie podkusiło i zrobiłam test, niby coś tam jest albo to już moje zwidy:confused:
Mama :-(
&&&&
my standardowo w jakieś nowe miejsce gdzie nie byliśmy w góry bo nad morze mamy za blisko i robimy parę wypadów latem jedniodniowych

&&&&&& z całego serca uważaj na siebie :) i się oszczędzaj&&&&

bombelek to gratulację:-) trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku i uważaj teraz na siebie &&&&&
ja jeszcze żyję nadzieją, jakoś się boję tego testowania, mam długie cykle i jednak wstrzymam się jeszcze do piątku ale bardzo poprawiła mi humor Twoja wiadomość o dwóch kreskach:tak:

reklama
witam, będę się cieszyć jak zobaczę dwie wyraźne kreski a potem bijące serduszko teraz to jeszcze nic pewnego i wszystko się może wydarzyć:sorry2:
Gizas będzie dobrze:tak:

Do góry