reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja endometrium mam podobno bardzo ładne-tak powiedział lekarz w dniu inseminacji i wczoraj też tak mówiła lekarka która robiła mi usg. Chociaż z tym nie mam problemu:-)
Do testowania zostało 11 dni :happy2:

Ale tu cicho dziewczyny :-) I jak tam bombelek samopoczucie? Ja się czuję bardzo dobrze, brzucho mnie nie boli-ale jak się naczytałam to podobno lepiej jak boli:baffled: ale nie ma co gdybać, trzeba swoje odczekać...Nie wiem kiedy testować -bo jeśli dwa tygodnie po inseminacji to wypada właśnie 13.05 ale jak w dniu spodziewanej @ to 15.05 a w tym przypadku dwa dni dłużej to dwa dni więcej stresówki...

Ale tu cicho dziewczyny :-) I jak tam bombelek samopoczucie? Ja się czuję bardzo dobrze, brzucho mnie nie boli-ale jak się naczytałam to podobno lepiej jak boli:baffled: ale nie ma co gdybać, trzeba swoje odczekać...Nie wiem kiedy testować -bo jeśli dwa tygodnie po inseminacji to wypada właśnie 13.05 ale jak w dniu spodziewanej @ to 15.05 a w tym przypadku dwa dni dłużej to dwa dni więcej stresówki...

Hej Gizas mnie boli ale mnie boli zawsze po owulacji więc :confused: co do testu to jutro robię badanie na progesteron i pewnie koło wtorku albo pójdę na betę albo zrobię sikacza, bo ja cierpliwości nie mam.:sorry2:
Tak patrzę na twój suwaczek to prawie tak samo długo staramy się o dzidzię:tak:.
Wczoraj za twoją dobrą radą myślałam pozytywnie i jak przyszedł mój mąż z pracy to mu powiedziałam ,że właśnie zaszłam w ciążę , ale dziś już po pozytywnym myśleniu nie ma śladu:-(

Mamy też taki sam staż małżeński :-) Ale Ty już masz szkraba a ja cały czas walczę.
Ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawiona, ale już się nie mogę doczekać testowania-tak samo nie należę do osób cierpliwych a tu zostało jeszcze 8 dni-boję się że jak zrobie wcześniej to nic nie wyjdzie, więc zmuszę sie do czekania:sorry2:

GizaS, bombelek8 trzymam kciuki żeby sie udało-ja walczę dalej-dziś byłam u mojego dr i mam 2 pęcherzyki-w sobote jade rano na monitoring jeśli będą takie jak trzeba, to pregnyl i inseminacja w niedzielę ewentualnie w poniedzialek i kolejne czekanie-grunt to sie nie poddawac-powodzenia:-)

kochane wiem że się dłuży ale jeszcze troszkę zleci się zobaczycie
cały czas jestem z wami myślami i mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&
bombelek bardzo życzę tobie siostrzyczki dla Piotrusia
Gisa a Tobie małego brojtaska słodkiego płeć nie ważna byle było zdrowe i bardzo kochane

Cześć dziewczyny-byłam dziś na wizycie i od czwartku pęcherzyki stoją w miejscu(cykl naturalny) więc mój gin przepisał mi zastrzyk w brzuch Fostimon i ma niby pomóc na zwiększenie ich rozmiarów-kolejny monitoring raniutko w poniedziałek-zobaczymy czy to coś pomoże-a co u Was? Jak Wasze staranka?

reklama
Ja odliczam dni do testowania:tak: Tydzień już zleciał i to nawet szybko, zostało jeszcze 6 dni:-)
A Tobie Magdusia życzę żeby pęcherzyki rosły jak na drożdżach po tym zastrzyku i doszło do inseminacji &&&&&&&&

Do góry