reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzień doberek;)

Kasik tak trzymałam kciuki;( bardzo mi przykro...ale na szczęście widzę że trzymasz się dzielnie, teraz ivf i zobaczysz za pierwszym razem się uda:tak:
Ja mam wizytę 20.08. mam już wszystkie badania odświeżone, chlamydii tez nie mam;)
Kto jeszcze testuje? jak zawsze za wszystkie trzymam kciukaski:):)

reklama
KASIK36 ja to totalnie zielona jestem :-( powiem Ci że z mężem podjęliśmy decyzję że max 6 razy podejdziemy do IUI a później ivf bo mój mąż ma poniżej normy ilość plemników ale nie wiem czy uda nam sie na dofinansowanie do ivf :-(
ENNI teraz to chyba ja w kolejce (ale beta dopiero za 9 dni :-() a następnie NATI :-)

Kasik, tak strasznie mi przykro... Miało być inaczej... Nie ma sprawiedliwości :-(
Ale teraz ivf przed Wami i nawet się nie obejrzysz a będziesz w ciąży. Październik tuż tuż :tak:

MagdaM pewnie wszyscy się rozpuszczają w pracy, w domu, samochodzie itp. ;-):-D Aż się nie chce wierzyć, że od jutra ochłodzenie i to takie drastyczne, w naszych stronach ma być 23 stopnie :confused:

ja też się rozpuszczam. właśnie ochłodziłam się prysznicem, zjadłam loda i przyczajam się na arbuza znajdującego się w lodówce :-)

a na jak długo to ochłodzenie przyjdzie ciekawa jestem.

reklama
Heja
U mnie poooowooooli ochładza się. Teraz jest 27 stopni:blink:
Jutro mam znowu wizytę u gina by potwierdzić, że pęchole pękły + sprawdzenie PRG. Mam wrażenie, że utknęłam w tym całym "leczeniu". Skupiliśmy się tylko na sprawdzeniu na jaką dawkę Gonalu zareaguje, ale przecież przed ciążą pozam. też miałam pęchole a jednak nie udawało się. Może powinnam jakieś przeciwciała badać... A lekarz skupił się na Gonalu:zawstydzona/y: Wolałabym zupełnie przestać myśleć o staraniach aż do końca cyklu i na szczęście w pracy mam sajgon to mam chwilę wytchnienia ;-)

Kasik niech się ochłodzi ale oby te zapowiadane burze nie były za gwałtowne ;-)

edit:
Magda ja wciągnęłam wieeeelkie lody i robię przeciąg w mieszkaniu i jest cudnie :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry