reklama
kasik36
Fanka BB :)
Oj ciągnie burza do mnie, bo właśnie przeszła nad Olsztynem, pozrywało dachy a grad padał 2 cm
Smerfeta i Pole Wy wiecie jak ja się boję burzy 

U nas przyjemnie chłodno się zrobiło, to akurat dobrze
weekend też zapowiada się chłodny z czego bardzo się cieszę bo idziemy na huczną "40" a przy takim upale to ani jeść, ani pić, ani tańczyć się nie chce:-(

smerfeta
Heja!
Yoanna jest ochłodzenie
Kasik i jak z burzą? Była? Bo u nas nic, ania kropelki, ani burzy
Ja już w pociągu do Gdyni.
Miłego!!!!!!
Yoanna jest ochłodzenie

Kasik i jak z burzą? Była? Bo u nas nic, ania kropelki, ani burzy
Ja już w pociągu do Gdyni.
Miłego!!!!!!
ladybea
Smerfeta POWODZENIA ;-)
U nas tak gorąco, że się palcem ruszyć nie chce, a ochłodzenie ma przyjść jutro. Dziś idę po odbiór wyników swoich i m, a w środę wizyta u doktorka i mam nadzieję całą parą ruszymy do przodu.
Miłego dnia dla wszystkich :-)
U nas tak gorąco, że się palcem ruszyć nie chce, a ochłodzenie ma przyjść jutro. Dziś idę po odbiór wyników swoich i m, a w środę wizyta u doktorka i mam nadzieję całą parą ruszymy do przodu.
Miłego dnia dla wszystkich :-)
Dzień dobry
Zimno jest teraz....zreszta ja tam upały lubię, więc mi było dobrze, a dzisiaj sweter ubralam...nie dogodzisz...
Kasik miłej imprezy, na takiej moze sie dziać
A u nas żadnej burzy nie było, chyba, ze przespalam
A u mnie lekki wnerw. Ginekolog Moj poszedł na urlop do konca miesiąca takoż i lekarz specjalista od usg, a ja powinnam juz któregoś odwiedzić...
I teraz sie łamie co zrobic czy czekać na ich powrót czy iść do jakiegokolwiek do którego nie mam zaufania
I jeszcze jedno narzekania na dziś
W ciazy włosy miały byc piekne, gęste i lśniące. No a mnie znowu trafiło sie w druga stronę.
chyba jednak to wynik dwoch narkoz w krótkim odstępie czasu, od histeroskopii i punkcji. Wypadają mi tak, ze dywany zostawiam. Nawet sie zastanawialam czy to chemia M na mnie tez nie dziala i oboje nie wylysiejemy...ale mam nadzieje, ze to tylko moja imaginacja, bo skoro działała by mi na włosy to i na resztę tez...nie moge tak myśleć!

Zimno jest teraz....zreszta ja tam upały lubię, więc mi było dobrze, a dzisiaj sweter ubralam...nie dogodzisz...
Kasik miłej imprezy, na takiej moze sie dziać

A u mnie lekki wnerw. Ginekolog Moj poszedł na urlop do konca miesiąca takoż i lekarz specjalista od usg, a ja powinnam juz któregoś odwiedzić...
I teraz sie łamie co zrobic czy czekać na ich powrót czy iść do jakiegokolwiek do którego nie mam zaufania
I jeszcze jedno narzekania na dziś
chyba jednak to wynik dwoch narkoz w krótkim odstępie czasu, od histeroskopii i punkcji. Wypadają mi tak, ze dywany zostawiam. Nawet sie zastanawialam czy to chemia M na mnie tez nie dziala i oboje nie wylysiejemy...ale mam nadzieje, ze to tylko moja imaginacja, bo skoro działała by mi na włosy to i na resztę tez...nie moge tak myśleć!
smerfeta
Już po wizycie i wygląda wszystko super... Po jajcu na lewym jajniku nie ma śladu, a na prawym takie postrzępione było więc też pękło. Oby był efekt w postaci ciąży... oj jak bardzo bym chciała
No i endometrium to normalnie jak balonik takie grube ale nie zapamiętałam ile mm 

19.08 mam zrobić bete hcg i mam od razu wizytę a raczej konsultację w sprawie rejestracji do ivf rządowego. Lekarz chce nas zapisać bo kończą się limity, ale powiedział też że zapisanie do programu nie oznacza, że kończymy leczenie, więc może w razie co jedną iui zrobimy
Lady no w końcu ostro do przodu!!!!! trzymam kciuki aby szybko się udało
Pole może włosy ze stresów wypadają? A możesz jakieś witaminki brać? Na pewno wzmonią kłaczki ;-)

19.08 mam zrobić bete hcg i mam od razu wizytę a raczej konsultację w sprawie rejestracji do ivf rządowego. Lekarz chce nas zapisać bo kończą się limity, ale powiedział też że zapisanie do programu nie oznacza, że kończymy leczenie, więc może w razie co jedną iui zrobimy
Lady no w końcu ostro do przodu!!!!! trzymam kciuki aby szybko się udało

Pole może włosy ze stresów wypadają? A możesz jakieś witaminki brać? Na pewno wzmonią kłaczki ;-)
kwiatuszekq20
u nas dzis chłodniej
reklama
ladybea
Smerfena oj jak ja tez bym chciała, żebyś 19-go skakała do góry z radości. Taka tu posucha ciążowa, że ktoś to musi przełamać :-)
Pole ja bym chyba zaryzykowała pójście do innego lekarza, bo do końca miesiąca to trochę długo
Pole ja bym chyba zaryzykowała pójście do innego lekarza, bo do końca miesiąca to trochę długo
Podziel się: