reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
burza była, ale właściwie przespałam ją. teraz cudownie działające na mnie ochłodzenie :-)

U nas tak gorąco, że się palcem ruszyć nie chce, a ochłodzenie ma przyjść jutro. Dziś idę po odbiór wyników swoich i m, a w środę wizyta u doktorka i mam nadzieję całą parą ruszymy do przodu.

Miłego dnia dla wszystkich :-)

życzę tego z całego serca:-)

Już po wizycie i wygląda wszystko super... Po jajcu na lewym jajniku nie ma śladu, a na prawym takie postrzępione było więc też pękło. Oby był efekt w postaci ciąży... oj jak bardzo bym chciała:sorry: No i endometrium to normalnie jak balonik takie grube ale nie zapamiętałam ile mm :-p:laugh2:
19.08 mam zrobić bete hcg i mam od razu wizytę a raczej konsultację w sprawie rejestracji do ivf rządowego. Lekarz chce nas zapisać bo kończą się limity, ale powiedział też że zapisanie do programu nie oznacza, że kończymy leczenie, więc może w razie co jedną iui zrobimy

powodzenia:-)

reklama
Smerfeta, ja też trzymam kciuki za wynik 19. Naprawdę już czas na ciąże tutaj...
Ladybea, super, że ruszacie z kopyta :-)
Pole, ja też bym poszła do innego lekarza. Jeśli dobrze pamiętam miesiąc już mija od poprzedniej wizyty. Przyda Ci się następna, uspokoisz się, pomachasz do Dziecka, które już duże jest i pewnie bardzo chce Ci się pokazać znów :tak:

Hej dziewczyny u mnie dziś już chłodniej :-)
SMERFETA super wieści :-) ja testuje 16 a Ty 19 i wierzę że obydwie zobaczymy wysoką bete i NATI oczywiście też:-)
POLE ja też bym poszła do innego gin. dla świętego spokoju i żeby zobaczyć brzdąca :-)

Ostatnia edycja:
Nati, Asita i Smerfeta &&&&& MUSI sie udać!

ja wczoraj byłam u mojego gina. Wszystko ok, pecherzyk duży, mamy sie sexować trzy dni. Więc tak zrobimy, ale ja sie nie spinam jeszcze. Potem wracam do CLO. Dostałam skierowania na Zespol fosfolidowy i do poradni genetycznej na wizyte dla mnie i T. Zobaczymy, na kiedy nam wizyte wyznacza. Trzeba bedzie kariotypy zrobić. Doktor fajny, mówi mi, ze jestem okazem zdrowia i wszystko bedzie dobrze, zajdziemy szybciutko w zdrowa ciaze. Jakoś lubię takie pozytywne nastawienie.

Pole, ja bym poszła na wizyte do innego doktora, będziesz miała spokojniejsza głowę.

Dziewczyny, utworzyłam ankietę, po której Inseminacji udało się zajść w ciążę. Jeśli Wam się będzie chciało, to zapraszam do udzielania odpowiedzi.:-)

reklama
Do góry