reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oj ciągnie burza do mnie, bo właśnie przeszła nad Olsztynem, pozrywało dachy a grad padał 2 cm:szok: Smerfeta i Pole Wy wiecie jak ja się boję burzy :szok::-D:szok::-D:szok: U nas przyjemnie chłodno się zrobiło, to akurat dobrze:tak: weekend też zapowiada się chłodny z czego bardzo się cieszę bo idziemy na huczną "40" a przy takim upale to ani jeść, ani pić, ani tańczyć się nie chce:-(

Smerfeta POWODZENIA ;-)

U nas tak gorąco, że się palcem ruszyć nie chce, a ochłodzenie ma przyjść jutro. Dziś idę po odbiór wyników swoich i m, a w środę wizyta u doktorka i mam nadzieję całą parą ruszymy do przodu.

Miłego dnia dla wszystkich :-)

Dzień dobry:happy:

Zimno jest teraz....zreszta ja tam upały lubię, więc mi było dobrze, a dzisiaj sweter ubralam...nie dogodzisz...
Kasik miłej imprezy, na takiej moze sie dziać:rofl2: A u nas żadnej burzy nie było, chyba, ze przespalam:sorry:

A u mnie lekki wnerw. Ginekolog Moj poszedł na urlop do konca miesiąca takoż i lekarz specjalista od usg, a ja powinnam juz któregoś odwiedzić...
I teraz sie łamie co zrobic czy czekać na ich powrót czy iść do jakiegokolwiek do którego nie mam zaufania:(

I jeszcze jedno narzekania na dziś;) W ciazy włosy miały byc piekne, gęste i lśniące. No a mnie znowu trafiło sie w druga stronę.
chyba jednak to wynik dwoch narkoz w krótkim odstępie czasu, od histeroskopii i punkcji. Wypadają mi tak, ze dywany zostawiam. Nawet sie zastanawialam czy to chemia M na mnie tez nie dziala i oboje nie wylysiejemy...ale mam nadzieje, ze to tylko moja imaginacja, bo skoro działała by mi na włosy to i na resztę tez...nie moge tak myśleć!

Już po wizycie i wygląda wszystko super... Po jajcu na lewym jajniku nie ma śladu, a na prawym takie postrzępione było więc też pękło. Oby był efekt w postaci ciąży... oj jak bardzo bym chciała:sorry: No i endometrium to normalnie jak balonik takie grube ale nie zapamiętałam ile mm :-p:laugh2:
19.08 mam zrobić bete hcg i mam od razu wizytę a raczej konsultację w sprawie rejestracji do ivf rządowego. Lekarz chce nas zapisać bo kończą się limity, ale powiedział też że zapisanie do programu nie oznacza, że kończymy leczenie, więc może w razie co jedną iui zrobimy

Lady no w końcu ostro do przodu!!!!! trzymam kciuki aby szybko się udało :tak:
Pole może włosy ze stresów wypadają? A możesz jakieś witaminki brać? Na pewno wzmonią kłaczki ;-)

reklama
Smerfena oj jak ja tez bym chciała, żebyś 19-go skakała do góry z radości. Taka tu posucha ciążowa, że ktoś to musi przełamać :-)
Pole ja bym chyba zaryzykowała pójście do innego lekarza, bo do końca miesiąca to trochę długo

Do góry