smerfeta
Fanka BB :)
Kasik szalonej zabawy życzę
baw się dobrze i odpoczywaj ile wlezie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A proszę SmerfetoAgaawa napisz na priv w sprawie kariotypów do pełnej_nadziei. Niedawno dawała cynk Kwiatuszkowi gdzie szybko zrobić kariotypy na NFZ. Zazdraszczam GrecjiiFajnie odpoczniesz, zajmiesz myśli greckimi ruinami i wrócicie we trójkę ;-)
Pole, to czas pomyśleć o postawieniu chatencji ;-)
Lady to kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&& pewnie dostaniesz coś na PRL i może okaże się, że to Wasz jedyny problem :-) i tego życzę... i szybciutko zaciążysz
Magda, mnie też by szlak trafił przy takiej koleżance
Wczoraj miałam taaaaaaką zgagę:-( Przeszło po dwóch szklankach mleka bo wolę leczyć zgagę naturalnymi środkami + Reni bo najbardziej naturalny. Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej. Podjadam migdały, rano wypiłam napar z siemienia i wypiłam tylko 1/3 kubka kawy... eh ten mój grymaśny żołądek
Trzymam kciuki za udaną i owocną iuihej dziewczyny jutro mamy iui na 11:-)