reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuje za wsparcie, bo kto mnie lepiej zrozumie jak nie wy. Na wizycie byłam w poniedziałek dziś jest środa i trochę lepiej. Jak to mówią nawet najdłuższa żmija przemija :-)

reklama
Nati35 na pewno dziewczyny coś Ci powiedzą na ten temat, a w necie szukałaś czy to prawidłowe? a może mam taki zasób jajeczek że to końca życia będziesz płodna;):tak:
ladybea a więc umawiamy się że się nie dołujemy i podnosimy głowę do góry, kiedyś musi się w końcu udać:tak:

enni kochana właśnie tak się umawiamy. Umartwianie się nic nie da, ale czasem trzeba się wypłakać żeby oczy przeczyścić ;-)
nati na wynikach to chyba najlepiej się zna czerwona oliwka

dziewczyny a co biora wasi mężowie na żołnierzyki?

nati moze inne dziewczyny wieza lepiej albo na watku i inv szukaj bo tam dziewczyny przed zabiegiem musialy miec oznaczone.

Ja z tego co czytalam wydedykowalm tyle ze PCO moze byc przy takim duzym wyniku i ze nie obejdzie sie bez stymulacji... podesle ci link

jaka mialyscie stymulacje przy wysokim amh - Niepłodność - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

tu dizewczyna ma wysokie amh

Lady mozesz podam mezowi kwas foliowy, Salfazin albo Androvit, potas, wit. C.
L-karnityna jest bardzo dobra. Ale efekty widac po 3 miesiacach bo tyle dojrzewaja plemniki

Nati, serio nie masz co się przejmować. Objawów PCO jest sporo, a Ty ich nie masz. Znajoma laborantka mówiła że teraz dostarczane są lepsze odczynniki i te wartości AMH są wyższe niż kiedyś. Na stronie o ivf dziewczyny miały AMH w wys 8 a nawet 11 i ich lekarze mówili że jest ok. Gizas zawsze z kolei mówiła że bardzo ważne jest FSH a Ty masz ładny wynik FSH więc głowa do góry, jest ok :-)

reklama
Do góry