reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ladybea super, że w końcu się udało, tyle na to czekałaś, że należy Ci się zwycięstwo już przy pierwszym podejściu :tak::-)

Pyscek i Asita przykro mi ale ja jakoś tak mam, że dopóki @ nie przyjdzie to i tak kciuki trzymam za Was i nie tracę nadziei. Jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia ;-)

Ladyba no wreszcie:):):) teraz trzymam kciuki żeby iui była pierwszą i ostatnią:tak: a co do mojego bólu to chyba faktycznie jajeczkowanie, bo dzisiaj mnie nic już nie boli. Powiem Wam że jeszcze w życiu nie miałam takiej dokuczliwej owulacji, oczywiście jak to była owulacja:-D

Dziewczyny mam do Was pytanie a mianowicie: mój m. ma poniżej normy ilość plemników i czy on mógłby przed iui jak oddaje nasienie oddać je dwa razy? tzn. raz by oddał i za chwilę 2 raz o ile da rade :p ale czy byłaby wtedy szansa że będzie plemników choć trochę więcej? bo przecież oni i tak wybierają te najlepsze to raczej by nie zaszkodziło co myślicie?
Z m. postanowiliśmy wczoraj że jak 3 IUI się nie uda to weźmiemy kredyt na ivf bo na refundowane się nie załapiemy :-(

Asita nieźle to sobie wykombinowałaś ale niestety tak nie można :baffled: Zresztą te z drugiego razu (zaraz po) byłyby prawie zerowe, skoro zalecają zachować celibat 3-7 dni przed. A dlaczego się nie załapiecie na rządówkę?

A może warto spróbować? Na rządówkę się nie łapiemy przez moją poprzednią gin. która po pierwszej wizycie kazała mi przyjść za pół roku bo wg niej to po pierwsze za krótki czas sie staraliśmy a po drugie miałam nadwagę, i z kolejnymi wizytami przez pół roku mi mówiła to samo, więc nie ma tam nic o tym, że staram się o dziecko, dlatego wkurzyłam się i poszłam do nowego gin. ale niestety to było 1 marca 2013 r. :-( zresztą on się wziął od razu do robowy i już w następnym cyklu dał mi skierowanie na hsg, które sam mi zrobił w szpitalu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry