reklama
kasik36
Fanka BB :)
Dziewczynki od 20:30 na TLC leci program o niepłodności w Anglii a o 22:30 pierwszy odcinek serialu dokumentalnego o in vitro, nagrany w Novum.
smerfeta
Pyscek przykro mi, ale nie zamierzam Cię dobijać, bo musisz próbować dalej
wszystkie musimy. Kiedyś tu padło hasło: nie spoczniemy nim poczniemy, więc do boju kochane staraczki ;-)
Asita, Kasik nie wiem jak z tym jajowodem jest w kwestii kwalifikacji do ivf, bo mój lekarz nie chciał uznać mi tego jako jedynego powodu, bo przecież mam jeszcze jeden jajowód

Asita, Kasik nie wiem jak z tym jajowodem jest w kwestii kwalifikacji do ivf, bo mój lekarz nie chciał uznać mi tego jako jedynego powodu, bo przecież mam jeszcze jeden jajowód

kasik36
Smerfeta oglądasz program? Ja oglądam i zastanawiam się czy w Polsce wygląda to tak samo

kasik36
Asita mój M też ogląda mecz więc ja przeniosłam się do sypialni ;-)
kasik36
Zbytnio optymistyczny ten program nie był, tylko 1 ciąża na 5 pokazanych przypadków :-(
smerfeta
Niestety mój M zajął tv i ogląda mecz, a drugiego tv nie mamy, więc tylko początek oglądałam. Zauważ Kasik że na wątku o ivf refundowanym też jest mało ciąż - chyba tylko 1/4 się udała!!!! to jest jakaś masakra!!!!
też miałam nadzieję, że będzie więcej sukcesów. Pocieszam się tym, że póki co Invicta ma dobre wyniki (tu chyba najwięcej sukcesów było), a Gameta Gdynia póki co to tylko doprowadza do przestymulowania
no ale jeszcze chyba nie było porażek. Mam nadzieję, że mnie lekarz poprowadzi bardzo dokładnie. Póki co doceniam ich decyzję bo np dziś miałam wizytę i okazało się, że nie jestem jeszcze wystarczająco wyciszona więc nie lecimy ze stymulką
Kasik a co tam było nie halo w tym programie że taką minkę zrobiłaś: "
" w kwestii tego, czy w PL też tak jest????
Asita te przyczyny niepłodności nie łączą się. Mój M ma super wyniki, u mnie doktorek zaznaczył czynniki: jajowodowy (bo brak jednego jajowodu), jajnikowy (6 stymulacji za mną), idiopatyczna niepłodność (2 lata leczenia). Z tego pewniaki - czyli to co niezaprzeczalnie kwalifikuje - to te 2 ostatnie czynniki, na sam fakt braku jajowodu lekarz kręcił nosem

Kasik a co tam było nie halo w tym programie że taką minkę zrobiłaś: "

Asita te przyczyny niepłodności nie łączą się. Mój M ma super wyniki, u mnie doktorek zaznaczył czynniki: jajowodowy (bo brak jednego jajowodu), jajnikowy (6 stymulacji za mną), idiopatyczna niepłodność (2 lata leczenia). Z tego pewniaki - czyli to co niezaprzeczalnie kwalifikuje - to te 2 ostatnie czynniki, na sam fakt braku jajowodu lekarz kręcił nosem
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: