Hejka!
Agaawa... cholera :-( strasznie mi przykro... Tak jak
Blue uważam, że w klinice powinni bardziej szczegółowo oceniać zarodeczki, bo przeważnie już szybciej widać jak rokują, i wtedy powinni podjąć decyzję o transferze w 3-ciej dobie... Trzymaj się.. i pamiętaj masz jeszcze 2 próby... teraz będziesz wiedziała na co uważać... No i tak jeszcze mi się wydaje że powinnaś być troszkę dłużej stymulowana bo z tego co pamiętam pęchole miałaś raczej małe
Kasica to teraz czas na przerwę w gonitwie zwanej "starania"? no i za chwilę ivf... więc odpocznijcie sobie
Blue dobrze że nie robiłaś bety, ciut za szybko by było

A jak deszcze? Uspokoiły się? U nas pogoda nawet fajna, tylko troszkę pada więc nie wiemy co dzieje się na południu... Ale generalnie jest słonko, tylko trochę nam tu zimno
Kasik, Blue jak dla mnie to to AMH to można o d... potłuc... a przynajmniej tak jest w moim przypadku. Co z tego że mam AMH na poziomie 2 jak i tak stymuluje się tak jak dziewczyny, które mają o dużo niższe AMH
Kasik homocysteine zrobiłam

W invicta kosztuje o 15 zł mniej niż w szpitalu, ale za to białka są o wiele droższe więc ich już nie robiłam. Homo mam na poziomie 6,84 a norma <12 więc chyba ok, prawda?
Emenems tort wygląda super! ale bardziej mnie interesuje jak smakuje? ;-)
Bardzochce witaj!
Queen, Enni co u Was? Czytacie nas tu czasem? Queen zdobyłaś jakieś papiery? Enni byłaś już w klinice po malucha?