reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Gos ja znam dziewczyne, ktorej iui udala sie dwa razy pod rzad. Miala wrogosc sluzu wiec iui pomoglo. Kiedys na gorze byla ankieta po ilu iui udalo sie zajsc w ciaze, teraz nie wiem czy jest bo przez aplikacje w telefonie nie widze.

reklama
Anika.... przykro mi bardzo... tak liczyłam... ale co tu gadać, wszystkie miałyśmy nadzieję... jesteśmy z Tobą tak czy inaczej i dalej wspieramy

Queen dla mnie OA to też była iskierka nadziei a nie porażka. Ale trzymam kciuki awansem na nast miesiąc :tak:

Gos Yoannie
udała się iui

Stwierdziłam, że ostatnimi czasy moje drugie imię to pech. Zaczęło się w niedzielę od małej stłuczki (facet w nas wjechał gdy cofał), potem rozwaliłam sobie palucha na puszce tak, że rzeźnie miałam w kuchni, a dziś pół nocy nie spałam przez katar a teraz takie korki że nie dojechałam na ćwiczenia w szkole rodzenia... takie małe peszki się mnie trzymają no :confused2:

Smerfeta zawsze myslalam, ze nieszczescia chodza parami ale zeby czworkami? ;) Kiepsko sie spi z katarem, cos o tym wiem. Od tygodnia fatalnie spie, jak nie zatkany nos to duszacy kaszel i tak w kolko. Dzisiaj spalam juz troche lepiej, budzilam sie TYLKO co 2-3 godziny a nie tak jak ostatnio co 0,5-1 ;)

Kasik ja mam raczej coś tam opuchnięte w nosie, pewnie przez rozszerzenie się żył, jak to bywa u ciężarnych. Nie spałam od 2:30 do 9. Potem jeszcze 3 godz udało mi się pospać. Dobrze że jestem na L4 ;-)

Dziewczyny no i chyba będzie chłopak i dziewczynka :-D tak twierdzi mój dr. Bardzo się cieszę, chociaż w poniedziałek tak mnie nastraszyły, że byłam na IP. Złapał mnie taki ból, że nie mogłam wstać z krzesła. Po badaniach w szpitalu okazało się, że maluchy mają się dobrze i przyczyną bólu jest najprawdopodobniej zrost po operacji mięśniaka.

Anika - jak się czujesz? Masz już jakiś plan?

Kasik - dzięki :-D Jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Dziś powiedziałam mojemu M, że mieliśmy mega szczęście przy całej procedurze ivf. Mam nadzieję, że zostanie znami cały czas.

reklama
Luzie gratuluję parki :) Jak dziś się czujesz? Jesteś na zwolnieniu?

Anika mam nadzieję że wszystko ok? Przesyłam uściski. Trzeba działać dalej, ale to już wiesz...

Do góry