reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy kuruj sie nam!! Dobrze,ze sytuacja opanowana:) duzo zdrowia i odpoczywaj!
Ciekawe czy siusiaczek zostanie, czy zniknie.. :)

Kamisia gratulacje! Super beta ;)

Dziewczyny? Naladowalyscie baterie pozytywnym newsem?;)

Smerfeta u mnie z praca sa kombinacje alpejskie... bo bylam na smiesznej umowie o prace. najnizsza krajowa i reszta do reki. Powiedzmy, ze sama jakos ogarniam, zeby pozniej nie zostac z 800zl macierzyńskiego.. no ale musze pracowac jeszcze z miesiac..
Szczerze mowiac chciałabym conajmniej do swiat;) ja oszaleje sama w domu!
Gdybym miala jakiegos towarzysza byloby inaczej;)

A powiesz cos wiecej o klopotach z tresura?

reklama
Kamisia gratuluję:-)

stacy odpoczywaj kochana:-)

a ja dostałam info z kliniki żeby podać kiedy chcę wizytę więc co umawiam, a jutro jadę się ukłuć:-)

teraz zmykam na jogę więc zajrzę dopiero jutro, buziaki:-)

WRZESIEŃ

23 - kamisia -
II beta hcg
23 - Stacy -
badania genetyczne
24 -
25 - Zuzik85 -
wizyta u gina
26 - Beti39 -
beta hcg
27 -
28 - M26 -
wizyta u gina
29 - Stacy -
wizyta u gina
29 - anika11 -
crio!!!

Lumia -
kolejny krok - badania immunologiczne

Ostatnia edycja:
Marzen no wlasnie dlatego zglupialam:-) bo po hsg sie nie robi iui a tu mowisz o pecherzyku:-) a idziesz jeszcze na podgladanko kiedy peknie? Czy czekasz do przyszlego miesiaca?

reklama
Rety dziękuję dziewczyny,nadal nie mogę uwierzyć,w środę idę powtórzyć,ale dopiero w czwartek będzie wynik bo przwz zakład pracy bede robić. Organizm od kilku dni podpowiadał,że coś nie tak ale ja nie słuchałam :p

Dziękuję za ciepłe słowa i wirtualne wsparcie,naprawde dużo daje :-* :-)

Do góry