reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luize! Zadam aby Twoje slowa i Wasze kciuki byly prorocze! !!
Pozdrawiam cieplutko:))

Kredko czasami tak jest.. po prostu:/ nie ma co sie doszukiwać..:)

Marzen-bardzo mi sie podoba Twoje wyjasnienie:)

Aniko :*** buziaki dla Was;)

reklama
Luize, moje słowa były prorocze :))))) cieszę się ze wględu na Ciebie i Twoje Maluchy :) co u Was? jak sobie radzicie? jakieś nowe umiejętności?:)

Niebajko, dla nas <3

Marzen, u Ciebie mogło nastąpić jakieś rozstrojenie po hsg, Kredko a u Ciebie skok progesteronu - czasem się tak zdarza i wtedy następuje plamienie. No i cykl cyklowi nierówny, i wróżyć z fusów sobie możemy ;)

Ale cisza dzisiaj ;)
Powiem Wam ze ja też po hsg dziwne się czuje, od kilku dni boli podbrzusze jak na o. Juz chce dostać i zacząć nowy cykl z nowymi lekami. Może któraś z Was brała fostimon?

Marzen, nie pomogę :/ nie znam tego leku...

a u mnie zeby nie było za wesoło, dostałąm podrażnienia od luteiny :/ zmieniam na duphaston. mam nadzieję, że to nie zmienia moich planów wobec Kropka :)

A my jesteśmy przed pierwszą wizytą i taka jakas dziś chodzę rozkojarzona....dzisiejsza beta 5171 a progesteron 193 nmol/l znacie się coś na progesteronie? Bo te normy na wyniki jakoś nic nie mówią...no i biore dwa razy dziennie luteine pod język

Ostatnia edycja:
Ojj tam, już tam! Nie myslcie sobie, ze jestem wyrodna matka, ale wiele kobiet pracuje w ciazy;) workow z cementem ani ziemniakami nie przerzucam, takze jest ok;) w pracy wszyscy wiedza no i teraz jakies luzy mamy ;) dzisiaj tylko musialam sie spiac, zeby wyjsc jutro wczesniej do lekarza;)

Kamisia jak sie czujesz?

Beti 300pln to troszkę lzej dla kieszeni;)

Aniko jak samopoczucie? Odlezyn nie masz?;D

Ja pracuje normalnie bo Lubie ale ci powiem ze jak pstryknięciem palców trzeci trymestr to masakra ... Jade na urlop od soboty i po mam zamiar na 50% wziac zwolenienie - teraz jestem w pracy i śmigam ale jak wroce to kawał kloca... Tu kłuje tu boli tu ciezko tu ciągnie ... Nawet sie nie spakowalam jeszcze nic ... Tragedia :p

reklama
Kamisia progesteron masz bardzo ladny;)

Aniko bedzie dobrze!!! Calym sercem jestem z Toba!

M ja tez nie pomogę:(

U mnie dzisiaj max ekstremum bolu glowy. To juz bardziej migrena:/... oby jutro bylo lepiej:)

Buziaki Dziewczyny :*

Aaa.. z Dzidzia ok. Lekarz ostrożnie powiedział,ze to dziewuszka. 249gram :)
Wszystko ok:) wiek z usg genetycznego siw zgadza.

Do góry