reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
S uper Dziewczyny ze z Waszymi Dzidziami jest wszystko dobrze ;)
Aniko dupek tez jest dobry ;)
Zastanawiam się czy nie zagadać lekarza żebyśmy spróbowali w tym cyklu inseminacje, bo On proponuje abyśmy się sami starali.

Dziewczyny troche pomarudze... znowu zabarwiony sluz:-( i w nim sluz plodny bo taki ciagnacy... czy to moze byc objawem jakiejs choroby? Albo moze miec cos wspolnego z tym polipem co niby go mam??? Zmartwilam sie tym:-(

Emenems a na kiedy Ty masz termin

Bog jeden wie :D
Teraz bede cos wiecej wiedziec, bo wisi cesarka moze, ale to zobacze czy dalej łożysko kanał rodny zasłania - weryfikacje mam tutaj 19.11 w 33 tygodniu.
Teoretycznie 09.01 ale wiadomo od 37 tygodnia czyli od połowy grudnia to wszystko moze sie zdarzyć .

Ledwo dzis spalam.... Nerka cały czas boli, musze do prscy jesCze dzis i lece do gdanska a nie odpoczne ... Jak debil Umowilam sie do fryzjera na 12.30 w sobote a od 2 w nocy bede w podrozy do 10 rano ... Geniusz ...

Emenems jesteś torpeda :) uważajcie na siebie :)
Kredko nie wiem co to mogą być za objawy :/
Niebajko lepiej dziś?
M26 może razem do iui bedziemy podchodzić tak jak to hsg :)
Beti a Ty jak żyjesz?
Zuzik, Stacy mam nadzieję że ok wszystko:*

Ja probuje ... Powaznie - jakos musze dotrzeć do gdanska potem fryzjer i kolacja urodzinowa szwagra.
Planuje wziac troche zwolenienia na 50% po urlopie

To sie chyba tak nie da ... Jak leze e domu wszystko mi dolega a w pracy jakos sie spinam i paradokladalnie lepeiej sie w prscy czuje

reklama
Do góry