reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MARZEC

08 - marzen - badania do ivf
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
10 - zuzik - ktg i wizyta kontrolna u gina
12 - marzen - wizyta, badanie prgesteronu i pcr
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora
22 - Pyreczka - histeroskopia

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim

+/- 29 - stacy - przywitanie z maleńką

reklama
Zuzik faktycznie "tykajaca bomba" to genialne okreslenie:-)

M w koncu poszedl spac na dol i rozlozyl sie na fotelu zeby noe bylo calkiem lezaco i po godzinie kaszel ustal i wrocil na lozko ( przeszlismy kiedys krztusca i wtedy m 2 tyg ma fotelu spal...
Popatrze na sklad i poszukam tu ale wiecie ze u mnie przepasc w sprawach medycznych.....

Niebajko przeciez pare dni i tak nie zmniejszy Twojego szczescia:-) a Sara najwazniejsza:-)

Stacy daj znac co powie:-*

Madzia Ty sie ciesz ze masz te sadzonki;-) przynajmniej jeden dzien sie bedziesz mniej denerwowac bo sie zajmiesz sadzeniem:-)

Magda, z kołowrotków dobre sprawy wychodzą :) ogarniesz wszystko i będą piękne efekty :)

Zuzik, ciągle podpatruje, czy nadal w dwupaku jesteś :)

Pozdrawiam Was wszystkie!
Czytam Was regularnie, ale jakiś spadek energii mnie dopadł i w ogóle.

Aniko, spadek energii, to jeszcze nic złego, czasami tak jest. Ważne, żeby z Ludzikiem było dobrze.
A to po prostu może objawy ciąży??!!:-D Każda przechodzi inaczej.

Ja jeszcze w dwupaku. Dopiero jak zamilknę na ok 3 dni, to możecie coś podejrzewać. ;-) ;)

Witajcie.
Napisałam do gina w sprawie tego bardzo obfitego krwawienie,a on kazał mi zrobić betę :O ???
Wiecie po co ta beta???

Zuzik, myślę, ze masz rację :) nie martwi mnie to. Pewnie to efekt nieustannego leżenia. Luz ;)

Beti, być może beta nie spadła do 0 i to nie jest @, a efekt oczyszczania. Ja tak miałam. Oczyszczanie, potem spadek bety i dopiero @

reklama
Do góry