reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy, powiedz lekarzowi o tej wysypce. Może to nic takiego, a Ty się uspokoisz:)

Ostatnia edycja:
reklama
M26 chyba nie chcę zwolnienia,mamy zapieprz w związku z euro 2016 eh,przynajmniej zarobie kasę,i dni lecą szybciej :( byle do wiosny.

Ja się chyba zastrzele!!!! Byłam u lekarza pokazałam babce a ona do mnie że jej to wygląda na półpasca. No więc w końcu pytam że może to ta pokrzywka, no ale ona twierdzi że to jednak półpasiec. Szczerze ja nie miałam jak tego złapać!? Siedzę całymi dniami w domu, tylko z najbliższymi mam styczność. I tylko ja to mam. Przepisala mi leki miejscowo na wysuszenie, wapno i heviran. Dzwoniłam do gina powiedział zebym narazie wstrzymała się z heviranem, w razie pogorszenia będę z nim myśleć co dalej. Powiedział że jeżeli to to,to nie mam się co martwić bo najgorzej jest na początku i przed samym porodem. Czyli do porodu muszę się tego pozbyć. Normalnie ja jestem chyba jak ten lep, bo łapie wszystko :-( :-( boję się o małą.

Ale nie to jest najgorsze! Przyjechał mój brat a jego żona jest w 10tyg ciąży. I normalnie aż mi słabo, miałam z nią styczność dwa dni.

Stacy, pólpasiec boli i robią się pęcherzyki z płynem. I zawsze tylko po jednej stronie brzucha. Niedawno na marcówkach dziewczyna złapała i opisywała to. Boszzz wstrzymaj się z heviranem - ja wytłukłam nim na dwa lata opryszczkę, ale ten lek to ostateczność. Obserwuj wysypkę

reklama
Zuzik a czemu z heviranem to ostateczność??? Jest grozny???
Dla dzieciątka w pierwszym trymestrze i przed porodem.
natomiast jest bardzo inwazyjny, głównie na wątrobę

A złapać półpaśca to tak jak każdy inny wirus, krąży w powietrzu i wyłapuje osłabione organizmy. Aha, podobno jak się przechodziło ospę to później trudniej złapać półpaśca.
Mój tato miał...ale to tak go bolało,że aż morfinę dostawał. I teraz po ok 3 latach nadal ma blizny...

Do góry