reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik tez o tym pomyślałam
Beti moja przyjaciółka pp czyszczeniu w pierwszym cyklu starań zaszła w ciąże. Zawsze miała nieregularny okres a po zabiegu wszystko jej się wyregulowalo i działa jak w szwajcarskim zegarku.

Tylko czyszczenie to jest " mechaniczne" otwieranie szyjki macicy wiec kolejne cykle do dupy ze staraniami :( lekarze zawsze mówią ze lepiej jak sie samo oczyści,no i po takim czyszczeniu też zrosty sie robią :( :( :( mam na prawdę dość,mój już też się poddaje :(

BETI chyba zartujesz sobie jaja robisz ze ty nie masz siły albo ze sie poddajesz - błagam sie, jedna z zalet naszego wieku jest taka ze życiowe doświadczenie uczy NIE PODDAWAĆ SIE i dawac przykład i nadzieje tym co w swojej walce o parę wpatrzonych oczu w ciebie o 3 nad ranem dopiero zaczęli ! Ogarnij sie, wyżal, wyczyść i do boju!

Emi to jak by nie było masz rację,ale ja mam 40 lat w maju,warto jest na pewno co do tego nigdy nie miałam wątpliwości,ale są też jakieś granice,a ja już ją chyba przekraczam.
Nie wiem już w jakim kierunku mam iść,kolejna 5 iui??? Chyba bedę rekordzistką na tym forum,in vitro też nie musi być sukcesem :( nie wiem, nie mam już pomysłu na siebie :(

Emi to jak by nie było masz rację,ale ja mam 40 lat w maju,warto jest na pewno co do tego nigdy nie miałam wątpliwości,ale są też jakieś granice,a ja już ją chyba przekraczam.
Nie wiem już w jakim kierunku mam iść,kolejna 5 iui??? Chyba bedę rekordzistką na tym forum,in vitro też nie musi być sukcesem :( nie wiem, nie mam już pomysłu na siebie :(
Zgadza sie nie musi ale musimy wspólnymi siłami znalezc rozwiazanie typu jak nie drzwiami to oknem :)

reklama
Morzemy sprzedać auto,ale czy in vitro zadziała na 100% ??? Mój gin twierdzi że u mnie iui jak najbardziej działa tylko że chyba mam pecha,ale te wszystkie iui to już wyszedł koszt 1 in vitro,eh głowa pusta :(

Do góry