reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jezu ... Tylko ja moge byc matka ktora 3 miesiace po porodzie gubi opaske dziecka ze szpitala:( wiem wiem ze pierda bo ale kurde ... Nie znam nikogo kto tej opaski pamiatkowo nie ma - moja corka nie ma :(

reklama
Lumia kocham Twoje posty! Wylazłaś z krzaczorów i masz dużo energii, podoba mi się! Oby ta energia Cię nie opuściła, w przeciwieństwie do rwy :growl:

Marzeń
, mi w ciąży sikaniec wyszedł dopiero 5 dni po terminie miesiączki. W terminie miesiączki byłam u gina i nic nie stwierdził, na USG 0 ciąży. Siedziałam u niego jak smętny pies ze zwieszonym łbem. A owulację mam w 12 dc także zagnieżdżenie też było stosunkowo szybko. Także teges. Na innym wątku swego czasu dziewczyna po transferze miała taki zjazd emocjonalny, że na wszystkie pocieszające posty była mega wkurzona i tego nie kryła. Żeby przypieczętować fakt, że nie jest w ciąży i żebyśmy jej już w końcu dały spokój napisała, że cycki jej oklapły i zrobiły się z nich "afrykańskie skórki" więc wie najlepiej, że nic z tego i żebyśmy już przestały pisać cokolwiek na ten temat. Parę dni później śmiechom i żartom nie było końca bo te zdechłe "afrykańce" wieściły u niej ciążę mnogą. A ja się śmiałam, że teraz wiem dlaczego Afrykanki mają tyle dzieci - zwisające skórki afrykańskie :rofl2::rofl2::-) :)

mam pytanie do dziewczyn które już urodziły czy podczas ciąży miałyście bóle brzucha w okolicy dni kiedy gdybyście w ciąży nie były to miały byście @?

reklama
o matko, ale Wy macie produkcję na forum! :-) :)

marzen, przykro mi :( o teraz do boju na kolejny raz, będzie dobrze!

M26 - gratulacje!

Kredka - grr, jak mnie to wkurza jak ludzie nie mają taktu i kłapią gębą na intymne tematy innych... ale ja też już mam w dupie, niech gadają... tak jak mówicie, żaden wstyd się o dziecko starać..

A powiedzcie dziewczyny, koenzymu Q10 ile bierzecie? Bo są u mnie do kupienia dawki 30mg,100mg, 120mg... i z dodatkową wit B1 albo E.. co najlepsze?

Do góry