reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Demolka u nas w klinice też była mowa o dowożeniu na transfer w dwie godziny. Ale była taka możliwość a nie nakaz. Normalnie panowie oddawali na miejscu.

Ech, jeszcze wracając do tematu zmiany lekarza to jak panie z Wrocławia mają jakichś do polecenia to chętnie posłucham. Wprawdzie lubię swojego i mam możliwość u niego zostać, ale nie wiem czy nasze portfele to zniosą:/
Dobranoc wszystkim. Idę odaypiać tradycyjną białą noc przedwizytową:)

reklama
Kamisiu jak masz ochote to placz jak chcesz to sie smiej ale najwazniejsze zebys wyrzucala z siebie emocje!!! Byle ich nie trzymac i nie kumulowac w sobie!!! Wiesz ze nam zawsze wszystko mozesz:-* :-*

M26 wiedzialaam ze wszystko bedzie dobrze:-*

Katharina jeszcze jest czas. Moze urosna! Endo ladnie sie zapowiada:-*

Demolka witaj:-) no to bez sensu... po godzinie to tam juz plemnikow moze nie byc! Najlepiej oddawac w klinice. A gdzie oni sie lecza??? No i im troche wspolczuje bo wiem jak to jest... a w jakim kraju mieszkaja?

aniko wynik ok estardiol pomimo zmniejszonej dawki leków wzrósł co zakładam oznacza że maluch sam sobie świetnie radzi z produkcją. od dziś zmniejszam dawkę.

co do zmiany lekarza. ja w sumie nie mam wyjścia bo klinika jest 80km od mojego miejsca zamieszkania. ja będę rodziła u siebie, bo przecież nie będę gnała taki kawał jak przyjdzie czas.
dlatego wolę żeby ciążę prowadziła mi lekarka, która pracuje w szpitalu, w którym będę rodziła.

nie znam się na IUI ale dowożenie nasienia w taki sposób? trochę dziwne. nawet na badanie trzeba szybciej.

Kredka oni w Anglii.teraz znaleźli coś tam. iui 800-1000funtow więc muszą zobaczyć jak im lepiej będzie.oni pobili u nas w zielonej g.
Inis dobre hehe z 2 iui mamy Aniołka Ala jest z 6 i w niedzielę skończy też 3 tyg!

Inis hahaha

Demolka no to moze niech rozwaza opcje zrobienia na miejscu. U nas z racji dawcy sprawa bardziej skomplikowana. Chociaz bilety z uk to za grosze sa.. nie to co od nas:-( wiec moga czesto latac.

Witam, nie miałam czasu ostatnio nic napisać, ale byłam na wizycie i lekarza i dał mi leki powiedział żeby przyjść 2 i zobaczyć czy rosną pęcherzyki.
A co do inseminacji to mam pytanie: po jakim czasie od momentu kiedy nasienie zostanie oddane powinno ono być wprowadzone przez lekarza?
Kredka 82 - wyniki tarczycy mam w normie wszystkie. Biorę leki i wszystko w normie. Mnie lekarz powiedział że hormony tarczycy muszą być uregulowane bo inaczej to nic nie wyjdzie.

reklama
Do góry