reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, jak ja ci zazdroszczę własnego skrawka nad morzem... ja tak kocham polskie morze, że raz jak moj emek nie dostał urlopu, a ja pragnęłam pojechać to wsiedlismy w samochód w piątek wieczorem, jechaliśmy całą noc... nad morzem spędziliśmy pół soboty i pół niedzieli i popoludniu wracaliśmy na podkarpacie. Dotarliśmy nad ranem... to był hardcore, ale zrobiłabym to jeszcze raz. ;) ;) ;)
W następnym roku pojechaliśmy już na dłużej ;)
Mam nadzieję że synek podzieli naszą miłość do morza.

reklama
MiMeMi, myślę o tym, bo nie ukrywam że program i leki do niego strasznie nas wykończyły (i nadal wykańczają finansowo). Ale na dwóch lekarzach z rzędu się tak przejechałam, że teraz boję się zmiany panicznie:( Rozgladam się, pytam, ale chyba jednak zostanę przy lekarzu, któremu się udało, i który za mój przypadek. Najwyżej dziecko przez pierwsze lata będzie się bawiło tylko dzierganymi zabawkami:p

Zuzik pozytywne wariactwo!
Vadera twój komfort teraz najważniejszy. A dla malucha kontakt z rodzicem jest największą wartością, pal licho drogie zabawki. A poza tym od czego są ciotki i wujkowie, dziadkowie?
Gratuluję, piękny czas przed Tobą.

A ja mieszkam nad morzem:-) wiec codziennie go widze ( niestety nie z okna ale gdziekolwiek jade to mam troszke z gorki i pod gorke to sie wylania:-)) i je uwielbiam:-) szkoda tylko ze troche zimne jest...

Dziewczyny a co mam myslec o tej tarczycy? Co ja mam z nia zrobic? Skoro jestem ciut poza dolna granica? Oni tu twierdza ze jest ok:-(

Ja miałam robione TSH, Ft3 i Ft4 i jeszcze antyTPO czy jakoś tak. Lekarz powiedział mi że na początku to trzeba sprawdzić to. I najważniejsze jest jakie są relacje między nimi. bo jak jednego jest mniej to drugiego więcej i tak się wyrównują. Najlepiej jest jak jest wszystko w normie. Tyle mogę napisać bo sama nie bardzo się na tym znam, więc pisze co usłyszałam u lekarza na wizycie.

reklama
Beti - jak ja Ci zazdroszczę. Uwielbiam morze, mogłabym się zamienić. Ja mam w widoku góry. :-( niestety nie lubię gór, boję się ich i w ogóle.

Katharina - pęcherzyki mają jeszcze czas. Trzymam kciuki. :-)

Kredko - masz możliwość iść do jakiegoś dobrego lekarza z tą tarczyca?

Do góry