reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko skonczylas już studia?
Madziu co u Was? M26?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

MArzen, czeka mnie jeszcze 5dniowy maraton zajec za tydzien, a potem 9 lipca egzamin i koniec. i dobrze, bo juz dosyc mam:/ odechciało mi się, a poza tym organizacja beznadziejna:/

no i zaczęłam inną szkołę... rodzenia ;)

Vadera a przychodzą Ci do głowy jakieś przeciwwskazani do porodu naturalnego? Ale tak jak pisałaś,jeszcze powodów do stresów po drodze się znajdzie,ale oby jak najmniej !!

Zuzik,święta prawda :) konie to wspaniałe zwierzęta,klacz która tak mnie zauroczyła jednocześnie dawała mi tyle spokoju jak ją tuliłam cały czas :D Już tęsknię za nią i chciałabym w końcu poznać jej córeczkę,którą dzielnie się opiekuje :)

Aniko no to niezły maraton naukowy :) no ale z tego co piszesz to jeszcze chwila i koniec,a szkoła rodzenia to pewnie będzie sama przyjemność :)

zuzik rozwalilas mnie z tym notesikiem:-D jakby to powiedziec hmmm;-) oczywiscie ze nie:-D bede Was meczyc jak przyjdzie co do czego:-) na razie o tym nie mysle:-) wczoraj kupilam bilety do pl na wrzesien na 2 tygodnie :-) wiec plan taki ze w dwa tyg zaliczam wczasy i endokrynologa zeby mi z ta tarczyca cos zrobili bo boje sie ze z takim tsh mnie w tych czechach wysmieja... no pomijam fakt ze kasa ktora odkladam na ivf pojdzie na wakacje ale mowi sie trudno:-) zbieram dalej:-)

reklama
Do góry