reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki muszę się pochwalić☺️ beta rośnie🤗 jeszcze nie dociera to do mnie🙉 chciałam Wam dać nadzieję❤️ kto nie walczy ten nie niańczy😘 miałam testować w poniedziałek ale święta, byłam we wtorek wyszła większą ale nie za duża więc dzisiaj powtórzyłam betę i idzie w ⬆️☺️
Gratulacje!!!!! Takie informacje są mega motywujące! 😁😁😁

reklama
Dziewczynki muszę się pochwalić☺️ beta rośnie🤗 jeszcze nie dociera to do mnie🙉 chciałam Wam dać nadzieję❤️ kto nie walczy ten nie niańczy😘 miałam testować w poniedziałek ale święta, byłam we wtorek wyszła większą ale nie za duża więc dzisiaj powtórzyłam betę i idzie w ⬆️☺️
Super wiadomości! Gratulacje ❤️

Jestem już na oddziale jutro będę miała podane tabletki i zabieg . Personel bardzo miły i wspierający aż się nie spodziewałam . Położna mówiła że mam prawo do pochówku że raz do roku odbywa się taki obrzęd i jest jeden pochówek wszystkich dzieci ale to musiałabym zrobić badania genetyczne no i wspomniała że mam prawo do psychologa . Teraz tak mnie boli głowa czuje się jakby mnie samochód przejechał . A łzy ciągle od nowa napływają do oczu 😔 ale wiem, że się z tego podniosę już nie jedno przechodziłam w życiu nie mogę się teraz załamać bo będzie gorzej .
Wiem, że starsznie boli, ale wszystko się dobrze skończy, zobaczysz będziesz miała zdrową dzidzię:)
Przytulam i trzymam kciuki za Ciebie, jesteś silną babką:)

Napiszę co powiedział :)
Jesteśmy już po wizycie. Ogólnie lekarz trochę chaotyczny i powiedział mnóstwo informacji. Zrobił cytologie, e2, lh i powiedział, że szczyt owulacji powinien być jutro max poniedziałek. Na usg wyszły 3 wychodowane pęcherzyki w prawym i 1 największy w leweym jajniku. Mąż dostał suplementy do jedzenia i za 2 m-ce na ponowne badanie nasienia. Powiedział też, że niestety między naturalnym staraniem się a inseminacją jest niewielka różnica w wynikach...:( znajomym naturalnie nie wychodziła, a jednak pierwsza iui się udała... I na to samo liczyłam u nas... No alejest jak jest i w poniedziałek powtórka z rozrywki ;-) Zobaczymy co będzie....

Jesteśmy już po wizycie. Ogólnie lekarz trochę chaotyczny i powiedział mnóstwo informacji. Zrobił cytologie, e2, lh i powiedział, że szczyt owulacji powinien być jutro max poniedziałek. Na usg wyszły 3 wychodowane pęcherzyki w prawym i 1 największy w leweym jajniku. Mąż dostał suplementy do jedzenia i za 2 m-ce na ponowne badanie nasienia. Powiedział też, że niestety między naturalnym staraniem się a inseminacją jest niewielka różnica w wynikach...:( znajomym naturalnie nie wychodziła, a jednak pierwsza iui się udała... I na to samo liczyłam u nas... No alejest jak jest i w poniedziałek powtórka z rozrywki ;-) Zobaczymy co będzie....
No po tej 2 iui co jednak coś było ale nie przetrwało, też miałam taki okres, że ho ho... Także na szczęście samo się wszystko oczyściło.
Więc czekam na jakieś wiadomości jutro! 😊😊

Ale to w pon będziesz miała zabieg przeprowadzony czy jak?😊

reklama
Do góry