reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Blue super, że już ruszyłaś z kopyta. Tobie musi się udać, zasługujesz na to, życzę Ci tego z całego serca kochana.

Asita jeszcze mała poprawka bo ja miałam IUI 24 a nie 23 ale to już pikuś ;-)

Smerfata nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo chciałabym przejść na wątek ciężarówek ale tak mi tu z Wami dobrze ;-) mam przeczucie, że tak szybko Was nie opuszczę (niestety) :zawstydzona/y:

MagdaM nic się nie martw, jak mi się nie uda to szampana i tak mogę wypić, na smutki jak znalazł :-D

KASIK36 przepraszam za pomyłkę juz poprawiłam :-) to jutro idziesz na bete??? trzymam kciuki :tak: a Ty prowadzisz wykres na enpr czy jakimś innym portalu???
BLUESKYE gratuluje zakwalifikowania sie do ivf rządowego :-)

edit
SMERFETA ja mam drożny tylko lewy jajnik, prawy niestety nie działa a mimo to nie tracę nadziei :tak:

Ostatnia edycja:
Smerfeta, ja też słyszałam, że najważniejsze, żeby jeden jajowód był ok, więc będzie dobrze :tak: Ale 2 ochocze jajniki nie zaszkodzą. Bardzo trzymam kciuki &&&&&
Kasik36, jutro będzie wreszcie taka beta jak ma być. Kciukasy &&&&&&
Blue, cudowne wieści! Informuj nas na bieżąco. Trzymam kciuki i wierzę &&&&&&&

edit
SMERFETA ja mam drożny tylko lewy jajnik, prawy niestety nie działa a mimo to nie tracę nadziei :tak:

Asita, chyba jajowód ;-) ja mam prawy jajowód wycięty

Yoanna, już nie wiem sama jak to jest z tymi jajowodami, bo jest tyle teorii spiskowych ;-) W szpitalu ginka mówiła mi, że ten jajowód który został, przejmuje funkcję tego wyciętego. A mój gin twierdzi, że jajco wpada poza macice i się przemieszcza i może zostać zapłodnione. Mówi że miał już ciążę u pacjentki, która nie miała obu jajowodów. No i jeszcze inni twierdzą, że nie ma szans bez jajowodu... Więc, my tu obecne, naładowane oczywiście energią palącego słońca (choć wiem, że w Gdańsku jest dużo przyjemniej ;-) ) kichamy na to wszystko i wierzymy, że JAKOŚ SIĘ UDA, nie ważne jaką drogę wybierze jajco :-D;-):baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:happy:

Ja dziewczyny chwytam sie rożnych sposobów, zeby Was zmotywowac;)
Jak trzeba to nawet brzuch ciazowy wstawie...Ja pamietam, ze bardzo mi pomagały posty tych, którym sie udało. Staram sie oddać to co dostałam.
Wiec...
Kasik37 kciuki na jutro, ale kochana swoje będziesz jeszcze musiała tu odpracować!
Smerfeta czytam i oczom nie wierze, to zawsze musi byc takie pokrecone? Dobrze, ze chociaż wczoraj wygraliśmy, więc pewnie maz w dobrym nastroju dał sie zbalamucic...
Genna ja wiem, ze Ty juz nie na iui, ale ja tez nie...więc czuj sie w obowiązku na bieżąco informować jak u Ciebie...ja czekam:)

No i cholera czekam na te ciaze, bo przecież Yoanna i ja długo nie damy rady same...
GizaS, Blue, Hope za wasze inv.
A dla wszystkich trzy rodzaje fluidow
na naturalsa <<<<<<<<<<
na iui >>>>>>>>>>>>
i na inv ~~~~~~~~~~~~

Do góry