reklama
Dzień dobry
Ja tylko na chwile, potem Was doczytam...
Donosze tylko, ze po płaczu i zgrzytaniu zębów(poszukiwalam,gdzie zrobią mi usg polowkowe, u lekarki jakiej chce) albowiem po całym dniu dzwonienie do rożnych kliniki i przychodni zaproponowano mi październik...a wtedy to raczej nie dało by sie juz nic stwierdzić.
I zdarzył sie cud, przyjaciółka dostarczyła mi komórkę pani dr i jestem juz umówiona wtedy, kiedy trzeba:-)
Ciaza to dziwny stan. Emocjonalny zwlaszcza...Pisałam Wam, ze wypadają mi włosy na potęgę. Odkurzam juz codziennie dywany z włosów mojego M i moje.
Dzis chwycilam to cos co mi zostało, mysi ogonek poprostu
Co z tego, ze włosy mam do pasa...upssss...miałam...
Chwycilam w nerwach nozyczki i ciachnelam przy szyi, Ciezko mi je teraz w kitek chwycić. Ale o dziwo lepiej mi...

Ja tylko na chwile, potem Was doczytam...
Donosze tylko, ze po płaczu i zgrzytaniu zębów(poszukiwalam,gdzie zrobią mi usg polowkowe, u lekarki jakiej chce) albowiem po całym dniu dzwonienie do rożnych kliniki i przychodni zaproponowano mi październik...a wtedy to raczej nie dało by sie juz nic stwierdzić.
I zdarzył sie cud, przyjaciółka dostarczyła mi komórkę pani dr i jestem juz umówiona wtedy, kiedy trzeba:-)
Ciaza to dziwny stan. Emocjonalny zwlaszcza...Pisałam Wam, ze wypadają mi włosy na potęgę. Odkurzam juz codziennie dywany z włosów mojego M i moje.
Dzis chwycilam to cos co mi zostało, mysi ogonek poprostu
Chwycilam w nerwach nozyczki i ciachnelam przy szyi, Ciezko mi je teraz w kitek chwycić. Ale o dziwo lepiej mi...
kasik36
Fanka BB :)
Pole super, że udało Ci się w końcu umówić na tak ważną wizytę, będziesz spokojniejsza jak będziesz miała czarno na białym, że z dzieckiem wszystko ok. Z włosami mnie rozbroiłaś
a że (jak to Nati już zauważyła) humorek nam dzisiaj dopisuje to od razu pomyślałam sobie, że dobrze, że miałaś pod ręką tylko nożyczki a nie np. maszynkę do golenia :-);-)
Całe szczęście, że włosy szybko rosną. A przy dziecku krótkie włosy są jak znalazł, nie będzie Cię ciągał/a za kitkę ;-)

MagdaM33
cześć dziewuszki,
fajnie się czyta pozytywne posty wasze :-)
ja dziś dzień męczący miałam, dopiero do domu wróciłam wciągnęłam talerz barszczyku i natychmiast do Was
Kasik czasami trzeba na maksa odreagować, szkoda tylko, że skutki ciągną się aż do dnia dzisiejszego. jeśli chodzi o bliźniaki to kto wie? mój teść jest bliźniakiem;-)
Pyscek witaj, opowiadaj co u Ciebie:-) z jakiego powodu zalecono Wam IUI? jeśli czcesz odpowiedzieć oczywiście;-)
yoanna82 ja też spoglądałam w kierunku imienia Kalina, ale na tę chwilę (wiem szajba wymyślać imię dla dziecka, które nie wiadomo czy będzie) to dziewczynka Irmina, ku wielkiemu sprzeciwowi mojego męża. ale ja powiedziałam, kto rodzi ten decyduje:-)
Asita musi być dobrze, kciuki za betę
nati35 a skąd Ci się to wzięła, a mężulek da radę:-)
Piaska &&&&&&&&&
Pole całe szczęście, że do lekarza udało ci się zapisać w innym przypadku groziło by to tym, że chwycisz maszynkę do golenia i na Britney Spears byś się zrobiła
fajnie się czyta pozytywne posty wasze :-)
ja dziś dzień męczący miałam, dopiero do domu wróciłam wciągnęłam talerz barszczyku i natychmiast do Was
Kasik czasami trzeba na maksa odreagować, szkoda tylko, że skutki ciągną się aż do dnia dzisiejszego. jeśli chodzi o bliźniaki to kto wie? mój teść jest bliźniakiem;-)
Pyscek witaj, opowiadaj co u Ciebie:-) z jakiego powodu zalecono Wam IUI? jeśli czcesz odpowiedzieć oczywiście;-)
yoanna82 ja też spoglądałam w kierunku imienia Kalina, ale na tę chwilę (wiem szajba wymyślać imię dla dziecka, które nie wiadomo czy będzie) to dziewczynka Irmina, ku wielkiemu sprzeciwowi mojego męża. ale ja powiedziałam, kto rodzi ten decyduje:-)
Asita musi być dobrze, kciuki za betę
nati35 a skąd Ci się to wzięła, a mężulek da radę:-)
Piaska &&&&&&&&&
Pole całe szczęście, że do lekarza udało ci się zapisać w innym przypadku groziło by to tym, że chwycisz maszynkę do golenia i na Britney Spears byś się zrobiła

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dziewczyny - chcialam sie z wami podzielic postem na blogu o sporcie/cwiczeniach przy staraniach o maluszka. sa odniesienia do naturalnych staran i ivf. ciekawy temat. zapraszam jesli ktos jest zainteresowany
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Sport przy staraniach o ciaze (przy IVF i naturalnych staraniach)
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Sport przy staraniach o ciaze (przy IVF i naturalnych staraniach)
smerfeta
Jej Pole, ale zaszalałaś z włosami!!!!
Jeszcze trochę i mogłabyś zaśpiewać za Golcami: "Pole, Pole łyse Pole!!!" ;-) 
Asita trzymam kciuki za betkę &&&&
Nati i Genna biedne kontuzjowane :-( Ale Nati chociaż odpoczniesz skoro mężulek pomaga
Za to Gennę mąż powinien nosić na rękach ;-) 
Magda, a tekst "kto rodzi ten decyduje" podoba mi się
Też miałam ciężki dzień w pracy, czułam się dosłownie wypluta
Enni, Ladybea co u Was?

Asita trzymam kciuki za betkę &&&&
Nati i Genna biedne kontuzjowane :-( Ale Nati chociaż odpoczniesz skoro mężulek pomaga

Magda, a tekst "kto rodzi ten decyduje" podoba mi się

Enni, Ladybea co u Was?
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
Witajcie
mam nadzieję,że wszystkie niebawem tam się spotkamy
Kwiatuszku a Ty kiedy Iui ??
Niestety jeszcze nie znam, jak narazie są przygotowania - czyli zastrzyki Merional + encorton, 17.08 mam wizytę kontrolną więc wtedy gin powie datęPyscek witaj! Znasz już datę iui?
Mam nadzieję,że jest Fajnie, aż miło będzie mi do Was zaglądaćWitaj Pyscek. U nas jest fajnie!
Mam nadzieję,że już wkrótce uda się nam i te dwa lata będą tylko wspomnieniemPyscek - nie łam się, u mnie też już 2 lata minęły.
17.08 się dowiem na wizyciePyscek, witaj! Trzymam kciuki. Kiedy macie iui?
trzymam kciuki abyś szycko zaciążyłapyscek witaj. My staramy sie blisko 3 lata (w grudniu będzie) i nic
Witaj Pyscek, mam nadzieję, że zawitałaś do nas na krótko i szybciutko przejdziesz na wątek ciężarówek po IUI:-)
nom musi się udaćPyscku teraz nie ma opcji zeby sie nie udalo
u nas 2 lata i nic się nie dzieje, z pomocą gina w klinice jak narazie 4 cykle normalnych starań z clo też bez rezultatu, więc gin powiedział że 3 cykle będzie iui a jeśli się nie uda invitro ...Pyscek witaj, opowiadaj co u Ciebie:-) z jakiego powodu zalecono Wam IUI? jeśli czcesz odpowiedzieć oczywiście;-)
Ostatnia edycja:
MagdaM33
a wiecie co mi się dziś przydarzyło, moja koleżanka przyszła do pracy i zaczęła mi opowiadać , że musi iść dzisiaj do gin bo ją strasznie brzuch bolał wczoraj i dziś znowu i wogóle masakra i jej mąż zasugerował, że moze w ciąży jest, a ona do mnie: chyba by mnie szlag trafił jakby się okazało że w ciąży jestem. a ja sobie pomyślałam: mnie też
Pyscek, ale znacie przyczynę problemów z zajściem w ciążę?

Pyscek, ale znacie przyczynę problemów z zajściem w ciążę?
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
pyscku my ivf
reklama
widzę, ze humorek dzisiaj naprawdę dopisuje 
POLE to kobieto zaszalałaś niech mąż lepiej w domu maszynki pochowa
super, że wizyta umówiona 
dzięki dziewczyny za wsparcie z takim poparciem to nie ma siły beta musi być wysoka

życzę udanego wieczorku :-)

POLE to kobieto zaszalałaś niech mąż lepiej w domu maszynki pochowa

dzięki dziewczyny za wsparcie z takim poparciem to nie ma siły beta musi być wysoka

życzę udanego wieczorku :-)
Podziel się: