reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzień dobry:happy2:
Ja tylko na chwile, potem Was doczytam...
Donosze tylko, ze po płaczu i zgrzytaniu zębów(poszukiwalam,gdzie zrobią mi usg polowkowe, u lekarki jakiej chce) albowiem po całym dniu dzwonienie do rożnych kliniki i przychodni zaproponowano mi październik...a wtedy to raczej nie dało by sie juz nic stwierdzić.
I zdarzył sie cud, przyjaciółka dostarczyła mi komórkę pani dr i jestem juz umówiona wtedy, kiedy trzeba:-)

Ciaza to dziwny stan. Emocjonalny zwlaszcza...Pisałam Wam, ze wypadają mi włosy na potęgę. Odkurzam juz codziennie dywany z włosów mojego M i moje.
Dzis chwycilam to cos co mi zostało, mysi ogonek poprostu:( Co z tego, ze włosy mam do pasa...upssss...miałam...
Chwycilam w nerwach nozyczki i ciachnelam przy szyi, Ciezko mi je teraz w kitek chwycić. Ale o dziwo lepiej mi...

Pole super, że udało Ci się w końcu umówić na tak ważną wizytę, będziesz spokojniejsza jak będziesz miała czarno na białym, że z dzieckiem wszystko ok. Z włosami mnie rozbroiłaś :-D a że (jak to Nati już zauważyła) humorek nam dzisiaj dopisuje to od razu pomyślałam sobie, że dobrze, że miałaś pod ręką tylko nożyczki a nie np. maszynkę do golenia :-);-):-D Całe szczęście, że włosy szybko rosną. A przy dziecku krótkie włosy są jak znalazł, nie będzie Cię ciągał/a za kitkę ;-)

cześć dziewuszki,
fajnie się czyta pozytywne posty wasze :-)
ja dziś dzień męczący miałam, dopiero do domu wróciłam wciągnęłam talerz barszczyku i natychmiast do Was

Kasik czasami trzeba na maksa odreagować, szkoda tylko, że skutki ciągną się aż do dnia dzisiejszego. jeśli chodzi o bliźniaki to kto wie? mój teść jest bliźniakiem;-)

Pyscek witaj, opowiadaj co u Ciebie:-) z jakiego powodu zalecono Wam IUI? jeśli czcesz odpowiedzieć oczywiście;-)

yoanna82 ja też spoglądałam w kierunku imienia Kalina, ale na tę chwilę (wiem szajba wymyślać imię dla dziecka, które nie wiadomo czy będzie) to dziewczynka Irmina, ku wielkiemu sprzeciwowi mojego męża. ale ja powiedziałam, kto rodzi ten decyduje:-)

Asita musi być dobrze, kciuki za betę

nati35 a skąd Ci się to wzięła, a mężulek da radę:-)

Piaska
&&&&&&&&&

Pole całe szczęście, że do lekarza udało ci się zapisać w innym przypadku groziło by to tym, że chwycisz maszynkę do golenia i na Britney Spears byś się zrobiła:szok:

Jej Pole, ale zaszalałaś z włosami!!!!:szok: Jeszcze trochę i mogłabyś zaśpiewać za Golcami: "Pole, Pole łyse Pole!!!" ;-) :-D

Asita trzymam kciuki za betkę &&&&

Nati i Genna biedne kontuzjowane :-( Ale Nati chociaż odpoczniesz skoro mężulek pomaga :tak: Za to Gennę mąż powinien nosić na rękach ;-) :-D

Magda, a tekst "kto rodzi ten decyduje" podoba mi się :tak: Też miałam ciężki dzień w pracy, czułam się dosłownie wypluta

Enni, Ladybea co u Was?

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Pyscek witaj! Znasz już datę iui?
Niestety jeszcze nie znam, jak narazie są przygotowania - czyli zastrzyki Merional + encorton, 17.08 mam wizytę kontrolną więc wtedy gin powie datę :)
Witaj Pyscek. U nas jest fajnie!
Mam nadzieję,że jest Fajnie, aż miło będzie mi do Was zaglądać :)

Pyscek - nie łam się, u mnie też już 2 lata minęły.
Mam nadzieję,że już wkrótce uda się nam i te dwa lata będą tylko wspomnieniem :)

Pyscek, witaj! Trzymam kciuki. Kiedy macie iui?
17.08 się dowiem na wizycie :p

pyscek witaj. My staramy sie blisko 3 lata (w grudniu będzie) i nic
trzymam kciuki abyś szycko zaciążyła :)

Witaj Pyscek, mam nadzieję, że zawitałaś do nas na krótko i szybciutko przejdziesz na wątek ciężarówek po IUI :tak::-)
:) mam nadzieję,że wszystkie niebawem tam się spotkamy :)

Pyscku teraz nie ma opcji zeby sie nie udalo
nom musi się udać :) Kwiatuszku a Ty kiedy Iui ??
Pyscek witaj, opowiadaj co u Ciebie:-) z jakiego powodu zalecono Wam IUI? jeśli czcesz odpowiedzieć oczywiście;-)
u nas 2 lata i nic się nie dzieje, z pomocą gina w klinice jak narazie 4 cykle normalnych starań z clo też bez rezultatu, więc gin powiedział że 3 cykle będzie iui a jeśli się nie uda invitro ...

Ostatnia edycja:
a wiecie co mi się dziś przydarzyło, moja koleżanka przyszła do pracy i zaczęła mi opowiadać , że musi iść dzisiaj do gin bo ją strasznie brzuch bolał wczoraj i dziś znowu i wogóle masakra i jej mąż zasugerował, że moze w ciąży jest, a ona do mnie: chyba by mnie szlag trafił jakby się okazało że w ciąży jestem. a ja sobie pomyślałam: mnie też:szok:

Pyscek, ale znacie przyczynę problemów z zajściem w ciążę?

Ostatnia edycja:
reklama
widzę, ze humorek dzisiaj naprawdę dopisuje :tak:
POLE to kobieto zaszalałaś niech mąż lepiej w domu maszynki pochowa :-D super, że wizyta umówiona :tak:
dzięki dziewczyny za wsparcie z takim poparciem to nie ma siły beta musi być wysoka :tak::tak::tak::tak:
życzę udanego wieczorku :-)

Do góry