reklama
enni
Fanka BB :)
Hej
Justyn_ka no coś tam widać
miejmy nadzieję że to dzidziuś, jak walniesz rano jeszcze raz to na bank będzie bardziej widoczna, albo beta i na 100% będziesz pewna

Daj szybko znać co i jak. Z gratulacjami poczekam chwilkę
Justyn_ka no coś tam widać
kasik36
Justyn_ka pędź na betę, moim zdaniem nie możliwe, żeby to było po zastrzyku, za dużo czasu minęło. To musi być TO 

Swoją drogą czuły ten Twój test (podaj nam nazwę) skoro wykrył ciążę już 11 dni po IUI. Ale może tam więcej niż jeden człowieczek się zagnieździł i dlatego 

MagdaM33
Justynka wzięłaś nas taranem, dawaj szybko znak jaka beta:-) i otwieraj ciążowy woreczek:-)
ja jakaś taka zmęczona jestem i miałam wrażenie leciutko podziębiona. postanowiłam odpocząć i poszłam do lekarza i L-4 do końca tygodnia. byczę się a co tam :-)
ja jakaś taka zmęczona jestem i miałam wrażenie leciutko podziębiona. postanowiłam odpocząć i poszłam do lekarza i L-4 do końca tygodnia. byczę się a co tam :-)
enni
MagdaM33 masz rację, pobycz się troszkę
) jak ja Ci zazdroszczę.....

Wiecie co....dzisiaj zadzwoniłam zapisać sie do lekarza (jakby iui sie nie udała) i zonk!!!! dopiero na 26 listopada, masakra 2 cykle w plecy
Podobno cały pażdziernik nie ma lekarki
Wiecie co....dzisiaj zadzwoniłam zapisać sie do lekarza (jakby iui sie nie udała) i zonk!!!! dopiero na 26 listopada, masakra 2 cykle w plecy
nati35
Cześc dziewczęta
No Justynka coś tam widać...pędz na betę i dawaj zaraz znać jaki wynik:-)!!!!!!!!!
Enni już niedługo Twoja kolej, trzymam kciuki!!!!
A ja powoli ruszam z kopytka, dostałam @ o 4dni za szybko i dziś mam 3dc więc idę robić hormony
Najbardziej się zdrzaźniłam, bo na AMH muszę jechać do P-nia!!! Najpierw dowiadywałam się po laboratorium u mnie w mieście i jedno znalazłam, gdzie babka mi powiedziała, że nie ma problemu. Minął tydzień od oddania krwi, a ona mi mówi telefonicznie,że muszę jechać do P-nia,bo ona miała złe instrukcje!!!!!! Myślałam, że szlag mnie trafi, teraz będę miała 2tyg obsuwy, bo mogę jechać dopiero w czwartek!!!! Dobrze,że mi kasę oddali. Musiałam się wyżalić
No Justynka coś tam widać...pędz na betę i dawaj zaraz znać jaki wynik:-)!!!!!!!!!
Enni już niedługo Twoja kolej, trzymam kciuki!!!!
A ja powoli ruszam z kopytka, dostałam @ o 4dni za szybko i dziś mam 3dc więc idę robić hormony
Najbardziej się zdrzaźniłam, bo na AMH muszę jechać do P-nia!!! Najpierw dowiadywałam się po laboratorium u mnie w mieście i jedno znalazłam, gdzie babka mi powiedziała, że nie ma problemu. Minął tydzień od oddania krwi, a ona mi mówi telefonicznie,że muszę jechać do P-nia,bo ona miała złe instrukcje!!!!!! Myślałam, że szlag mnie trafi, teraz będę miała 2tyg obsuwy, bo mogę jechać dopiero w czwartek!!!! Dobrze,że mi kasę oddali. Musiałam się wyżalić
Justyn_ka pędź na betę, moim zdaniem nie możliwe, żeby to było po zastrzyku, za dużo czasu minęło. To musi być TOSwoją drogą czuły ten Twój test (podaj nam nazwę) skoro wykrył ciążę już 11 dni po IUI. Ale może tam więcej niż jeden człowieczek się zagnieździł i dlatego
![]()
Nie strasz kobieto

Na bete pojde w srode, jutro z rana znow test powtorze. Jestem dokladnie 11 dni po IUI, a 7 po zastrzyku, dlatego boje sie jeszcze cieszyc.
Testy mam jakies z internetu, ale o czulosci 10
Pyscek
:)
Justynka no pewnie że widać drugą krechę
ja po cichu już gratuluję
zaciskam kciuki - będziesz robić bete czy powtarzać test ??
reklama
Hey dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale jak narazie dla mnie czas zatrzymał się w miejscu dopiero rusze z kopyta 23 wrzesnia mam wizyte kwalifikacyjna do in vitro i zobaczymy co dalej;p
W miedzy czasie robilam AMH i wyobrazcie sobie ze majac 23 lata moje AMH wynosi 0,79 jakas porazka wogole ale coz trzeba z tym walczyc
Justynka co do tego testu to obawiam się że to ślad po zastrzyku.....mimo tego zycze Ci żebym się myliła ale ja robiłam bete po zastrzyku i w 5 dniu wnosila 44 w 6 dniu 22 w 7 dniu 11 ale to tylko moj przypadek;p
Dawno mnie tu nie było ale jak narazie dla mnie czas zatrzymał się w miejscu dopiero rusze z kopyta 23 wrzesnia mam wizyte kwalifikacyjna do in vitro i zobaczymy co dalej;p
W miedzy czasie robilam AMH i wyobrazcie sobie ze majac 23 lata moje AMH wynosi 0,79 jakas porazka wogole ale coz trzeba z tym walczyc
Justynka co do tego testu to obawiam się że to ślad po zastrzyku.....mimo tego zycze Ci żebym się myliła ale ja robiłam bete po zastrzyku i w 5 dniu wnosila 44 w 6 dniu 22 w 7 dniu 11 ale to tylko moj przypadek;p
Podziel się: