reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
IMG_1537.jpg

No i sie schizowanie zaczelo.... :/
Nie wiem czy poczatek ciazy czy pozostalosci po zastrzyku :crazy: ech...

Załączniki

• IMG_1537.jpg
    IMG_1537.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Hej:)

Justyn_ka no coś tam widać:):) miejmy nadzieję że to dzidziuś, jak walniesz rano jeszcze raz to na bank będzie bardziej widoczna, albo beta i na 100% będziesz pewna:):):) Daj szybko znać co i jak. Z gratulacjami poczekam chwilkę:)

Justyn_ka pędź na betę, moim zdaniem nie możliwe, żeby to było po zastrzyku, za dużo czasu minęło. To musi być TO :tak::tak::tak:Swoją drogą czuły ten Twój test (podaj nam nazwę) skoro wykrył ciążę już 11 dni po IUI. Ale może tam więcej niż jeden człowieczek się zagnieździł i dlatego :-D

Justynka wzięłaś nas taranem, dawaj szybko znak jaka beta:-) i otwieraj ciążowy woreczek:-)

ja jakaś taka zmęczona jestem i miałam wrażenie leciutko podziębiona. postanowiłam odpocząć i poszłam do lekarza i L-4 do końca tygodnia. byczę się a co tam :-)

MagdaM33 masz rację, pobycz się troszkę:)) jak ja Ci zazdroszczę.....:):)

Wiecie co....dzisiaj zadzwoniłam zapisać sie do lekarza (jakby iui sie nie udała) i zonk!!!! dopiero na 26 listopada, masakra 2 cykle w plecy:( Podobno cały pażdziernik nie ma lekarki:(

Cześc dziewczęta:)
No Justynka coś tam widać...pędz na betę i dawaj zaraz znać jaki wynik:-)!!!!!!!!!
Enni już niedługo Twoja kolej, trzymam kciuki!!!!

A ja powoli ruszam z kopytka, dostałam @ o 4dni za szybko i dziś mam 3dc więc idę robić hormony:)
Najbardziej się zdrzaźniłam, bo na AMH muszę jechać do P-nia!!! Najpierw dowiadywałam się po laboratorium u mnie w mieście i jedno znalazłam, gdzie babka mi powiedziała, że nie ma problemu. Minął tydzień od oddania krwi, a ona mi mówi telefonicznie,że muszę jechać do P-nia,bo ona miała złe instrukcje!!!!!! Myślałam, że szlag mnie trafi, teraz będę miała 2tyg obsuwy, bo mogę jechać dopiero w czwartek!!!! Dobrze,że mi kasę oddali. Musiałam się wyżalić:(

Justyn_ka pędź na betę, moim zdaniem nie możliwe, żeby to było po zastrzyku, za dużo czasu minęło. To musi być TO :tak::tak::tak:Swoją drogą czuły ten Twój test (podaj nam nazwę) skoro wykrył ciążę już 11 dni po IUI. Ale może tam więcej niż jeden człowieczek się zagnieździł i dlatego :-D

Nie strasz kobieto :szok:

Na bete pojde w srode, jutro z rana znow test powtorze. Jestem dokladnie 11 dni po IUI, a 7 po zastrzyku, dlatego boje sie jeszcze cieszyc.
Testy mam jakies z internetu, ale o czulosci 10

reklama
Hey dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale jak narazie dla mnie czas zatrzymał się w miejscu dopiero rusze z kopyta 23 wrzesnia mam wizyte kwalifikacyjna do in vitro i zobaczymy co dalej;p
W miedzy czasie robilam AMH i wyobrazcie sobie ze majac 23 lata moje AMH wynosi 0,79 jakas porazka wogole ale coz trzeba z tym walczyc

Justynka co do tego testu to obawiam się że to ślad po zastrzyku.....mimo tego zycze Ci żebym się myliła ale ja robiłam bete po zastrzyku i w 5 dniu wnosila 44 w 6 dniu 22 w 7 dniu 11 ale to tylko moj przypadek;p

Do góry