reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzięki no jak to się mówi do 3 razy sztuka..:):) Teraz jak byłam na iui była też dziewczyna która miała 8 inseminacje szok! Jeszcze 11 dni do testowanie dłuuuuuuuuugie 11 dni, chociaż chwilami zapominam że miałam tą iui:)

reklama
Jeszcze się Wam pożalę - byłam dzisiaj z moją mamą u chirurga, wizyta kontrolna po 2 tygodniach od złamania ręki i okazało się, że kość się przemieściła i jutro ma skierowanie do szpitala, będą jej wstawiali jakieś śruby lub płytkę :-:)szok::-( Ciągle coś ...

Enni a ile masz lat i jakie masz AMH? Laparo też nie potrzebne.

Ostatnia edycja:
Kasik nie martw się mamą, będzie dobrze, mój maż juz dwókrotnie jest poskręcany blaszkami:) także na pewno będzie oki:)

Mam 34 lata a moje AMH z przed dwóch lat to 2,3. Będę musiała jeszcze raz zrobić badanie bo to jednak trochę jest czasu te 2 lata

Enni niestety latka lecą a po stymulacjach do IUI rezerwa jajnikowa szybciej nam spada więc trzeba kuć żelazo ... A co do mamy to niestety też w jej wieku już tak ładnie się nie zrasta jak młodym więc wesoło nie jest. Na 8 rano muszę z nią być na izbie przyjęć, znowu się nie wyśpię bo mamy 30 km.

reklama
Dzień dobry dziewczeta:happy:

Widze, ze mamy poważna kandydatkę do wieńca laurowego:-)

Kasik37 mam nadzieje, ze u Twojej mamy dadzą radę porządnie sie tym zając. Na pocieszenie powiem, ze sąsiadka moja bardzo wiekowa pani, bo niedaleko jej do 90, z endoproteza stawu biodrowego juz dwa razy złamała ta nogę i dają radę ja jeszcze poskladac...
Ale insza inszosc, ze ona na własne zyczenie to ma...powinna uważać i szanować to co ma, a niestety zachowuje sie gorzej niz dziecko.
Podobno w naszym rejonie najlepszy szpital do składania kości to Dzierżąrzno( nie wiem czy dobrze napisałam...), zwoza tam trudne przypadki, ludzi po wypadkach samochodowych i połamane "gwiazdy".
To tak jakby trzeba było poważniej sie tym zając, ale mam nadzieje, ze nie bedzie potrzeby....

Nati ​ja musiałam miec Amh, bo głownie pod nie ustawia sie stymulacje. W każdym razie takie zasady panują u mnie w klinice.

Do góry