reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Właśnie doczytuję, ale widzę że większości przypaków wszędzie jest wymagane amh...nic to, muszę w czwartek "dupsko" wpakować w samochód i drałować do P-nia:-(, jedynym pocieszeniem jest to że wkońcu odkorkowali część poznania:) i nie ma takich potwornych korków!!!!

Wiem Kasik, ale na wizytę chcemy juz jechać z podstawowym kompetem naszych badań, żeby też wiedzieć na czym stoimy. Wiadomo, że może zlecić jakieś dodatkowe badania zamim ruszymy całą procedurę, ale wiesz, każda wizyta to będzie 200zł, a invitro też kosztuje. A na dokładkę 28 września jesteśmy jeszcze na weselu,więc teraz badania a w październiku jak będzie już AMH wizyta. będę też w połowie cyklu to napewno będzie chaiał zobaczyć co tam u mnie słychać.

Ostatnia edycja:
Nati a wiesz, że ja czekałam na AMH tylko 1 dzień :szok: Sama byłam zdziwiona bo w recepcji dowiedziałam się, że czeka się do 10 dni. Gin mówił, że zbierają z kilku dni i raz w tygodniu robią więc dobrze trafiłam :-)

Hey dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale jak narazie dla mnie czas zatrzymał się w miejscu dopiero rusze z kopyta 23 wrzesnia mam wizyte kwalifikacyjna do in vitro i zobaczymy co dalej;p
W miedzy czasie robilam AMH i wyobrazcie sobie ze majac 23 lata moje AMH wynosi 0,79 jakas porazka wogole ale coz trzeba z tym walczyc

Justynka co do tego testu to obawiam się że to ślad po zastrzyku.....mimo tego zycze Ci żebym się myliła ale ja robiłam bete po zastrzyku i w 5 dniu wnosila 44 w 6 dniu 22 w 7 dniu 11 ale to tylko moj przypadek;p
Witaj Ewela, faktycznie dawno nie zagladalas, ale...
czuje, ze niedługo będziesz miała o czym, bo od 23 września oczekujemy na stałe raporty:happy:
Faktycznie jak na Twoj wiek Amh nie za wysokie, ale bez przesady żaden dramat, poza tym Ty juz wiesz i to daje Ci ogromna przewagę. Kciuki trzymam.

hej hej dawno mnie tu nie bylo i jakie emocje ile dziewczyn testujących już niedługo trzymam za Was kochane kciuki :tak::tak::tak:
ja mam nadzieje, ze w tym cyklu uda mi się podjeść do IUI, musze umówić się na piątek do gin. i zobaczymy :zawstydzona/y:
pozdrawiam Was kochane i trzymam kciuki za wszystkie laski abyśmy do końca roku wszystkie zaciążyły :tak:

Pole obiecuje ze będe pisać;p bo czytam was caly czas;p
a moje amh patrzac tez pod względem tego ze mam pco to jest dramatem bo powinno byc podwyzszone a nie obnizone o polowe....
A w miedzy czasie robilam mojemu mezowi badanie i w tamtym roku mial 19 mln w ml w calosci 30 mln a teraz 72 mln w ml a w calosci prawie 280 mln niewiem jak to mozliwe ale jednak;p jedyna rzecz ktora mnie cieszy:p

Pole a tak pozatym to gratuluje chlopczyka;p

Genna jak sie czujesz?kiedy testujesz?

reklama
Ewela faktycznie dziwne jak na PCO...ale w tej "branży" to my faktycznie ciagle sie czemuś dziwimy...

Ale Ty dziewczyno powiedz co Ty robisz swojemu mężowi?:rofl2:

Do góry