madzia i piotr
Fanka BB :)
a u was jakie były ilosci plemnikow?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

(znaczy prawdopodobnie ja)? Budujecie się w okolicach Gdańska czy Warszawy?
Zanim ruszy budowa niestety trzeba zmierzyć się z papierologią, która w niektórych miastach może trwać nawet do pół roku bo jedna decyzja czeka na uprawomocnienie drugiej itp. Ale warto więc bardzo Wam kibicuję, zdawaj na bieżąco relacje z etapów budowy. Przyłączam się do pytania Smerfety - Gdańsk czy W-wa a może jeszcze gdzieś indziej?
:-)
Jeżeli chodziło Ci o Bromergon to ja brałam po IUI normalnie, gin kazał brać do bety, gdyby była pozytywna wówczas miałam mu dać znać więc pewnie wtedy odstawić.
Tak więc proszę mi tu ostro działać, żeby po moim powrocie laury mogła rozdawać na lewo i prawo