reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kasica powiem Ci ze moj emek raz tak zrobil cala nowa paczke wyrzucil do pieca i dwa tygodnie bez papierosa dal rade,to byl pierwszy raz. Ale ja go rozumiem ze nie da sie od razu,bynajmniej nie kazdy tak potrafi. Moj brat tak zrobil jak twoj maz z dnia na dzien. A mojemu potrzeba wiecej czasu ale wierze w niego :)

Dobrej nocki :*

reklama
kobietki kochane żadne powolne ograniczenia palenia:no:
Dziś spali 10, jutro 5 a za tydzień jak go ktoś wkurzy spali paczke. I nie są to czcze slowa tylko z autopsji, bo sama paliłam 13 lat ( po paczce dziennie ) i miałam wiele prób rzucenia aż w końcu jak wybrałam wyniki męża -rzuciłam aby mu pokazać, że można. Przeszlam nawet depresje 3 miesięczną ( bywa skutkiem ubocznym rzucania palenia ) a nie zapalilam do tej pory czyli prawie dwa lata. Mąż po opisie lekarza że palenie i branie witamin to jakby podlewal kwiat najdroższą odżywką a za chwile cyjanku dolał - i 3 dniu później rzucił. Mówi, że jak tylko zajdę w ciąże to kupi pake i całą spali, ale ja mu to juz wybije z głowy, bo trzeba będzie na wożeczek zbierać:tak:
Mowilam kiedyś, że rzuce palenie jak zajdę w ciąże a rzuciłam żeby w nią zajść:crazy:

Naszym Panom trzeba sprawe jasno przedstawić niestety.....

CZarna Oliwka masz 100 % racje zeby rzucac od razu ale moj emek juz probowal i wlasnie kazde wyprowadzenie z rownowagi konczylo sie zakupem fajek i jazda od poczatku. Jak dla mnie i tak duzo zrobil z mocnych przeszedl na super ligt gdzie wiadomo lihtow powinien spalic wiecej,przy jakies nerwowce nie siega od razu po fajke bo mowie mu zeby sie wyciszyl i zastanowil zanim zapali...jakos osbie radzi. Zobaczymy. Kiedys mi obiecal ze jak zajde w ciaze to rzuci ale ze wyniki slabe i lekarz kazal juz rzucac to stara sie...

Moj ojciec rzucil tez od razu ale przerzucil sie na slodkie i stracil zeby :-D wiec to zaden plus...:-D

Cześć dziewczęta:)

Dziękuję Wam wszyskim za podtrzymanie mnie na duchu:happy2:, trochę świrowałam wczoraj, ale już jest spoko;-)
Jutro dzwonię do lekarza, co by się umówić wkońcu na wizytę, mam już komplet wszystkich najpotrzebniejszych badań. Już powoli się nie mogę doczekać aż się wszystko zacznie:-)

Hej:)

Wczoraj wsiadłam w auto i wreszcie pojechałam po moją kartotekę do Łodzi, musze za nią czekać 2 tyg:szok: no i jeszcze zapłacić:wściekła/y: Pytałam sie jak wyglądają w Gamecie z rządówką a pani na to że już niestety nie ma miejsc. Jestem zapisana do rejestracji w poznaniu, ale jak czytam fora to masakra jaki tam przemiał, kolejki do usg szok!! Chcę spróbować do salve łodź ale nie znalazłam nikogo kto tam startował, może Wy coś wiecie o tej salve?
Nati35​ dobrze że się juz uspokoiłaś, mnie też czeka powtórka amh, 2 lata temu miałam 2,3 ciekawe jak teraz to wypadnie, już się boje...

Enni nie ma co sie dziwic bardzo duzo par chce skorzystac z dofinansowania no przeciez te 3 tysiaki droga nie chodza, dlatego ja nawet o rzadowce nie chce na razie myslec, najpierw dwa razy IUI a potem bedziemy mysle co dalej

A w innych osrodkach pytalas? Moze jeszcze jakies miejsca by sie znalazly. W kazdym razie trzymam &&&&&

reklama
Do góry