reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
BLUE naprawde Cie podziwiam i zastanawiam sie skąd czerpiesz energie na to wszystko :-) trzymam kciuki żeby teraz się udało bo w pełni zasługujesz na dzieciątko :-)
za pozostałe również trzymam kciuki :-)
ENNI Ty kochana testowałaś już? doczytałam, że jutro więc zaciskam kciuki :-)

reklama
Blue, czasami taki odpoczynek jest potrzebny, ale dobrze, że jesteś. bardzo bardzo mocno Ci kibicuję. :-)

Asita no to powodzenia jutro :-)

enni Ty jutro te dwie kreseczki zobaczysz. pamiętaj że Justyn_ka rozpoczęła dobrą passę dla nas. rano po przyjściu do pracy załączam kompa i w planach mam złożenie gratulacji. dlatego już zaciskam:-)

powiedzcie mi jeśli wiecie, jaki jest faktyczny koszt ivf z dofinansowaniem rządowym?

Magda33 heh dzieki;-)kurde przyznam się że wczoraj trzasnęłam sobie sikacza i ani bladej, ani cienia cieniu nie było, dlatego się nie nastawiam, no i objawy typowo okresowe, jak zawsze, może jeden wyjątek że mnie jajnik napierdziela.

Nati mam wzloty i upadki;-):-)(chyba jak każda z nas) dzisiaj już do mojego m powiedziałam że psychicznie się wykończę:tak: nie idzie zapomnieć, człowiek zyje od okresu do okresu. wrrrrrrrrrr oki oki teraz wyluzuję, pójdę spać, odpocznę i zobaczymy co się jutro pojawi:happy2:

reklama
Hej Dziewczyny, podczytuję Was cały czas i trzymam za wszystkie kciuki, ale jakoś brakuje czasu, żeby się odezwać.
Blue, jak się cieszę, że napisałaś. A przede wszystkim, że jesteś w dobrej kondycji :) Życzę Ci z całego serca, żeby to właśnie była droga do Waszego szczęścia! Będę trzymała kciuki... Pisz częściej :)
Enni, zaciskam kciuki i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tylko się zastanawiam czy nie lepsza beta by była... Wiesz jak to jest z tymi testami... Czekam na dobre wieści :thumbup:
Asita, trzymam kciuki za jutrzejszą iui &&&&&&&&&&&&. I jeszcze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Do góry