reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MagdaM są tacy lekarze...przynajmniej mój taki się okazał:-), a chodziłam do niego po trzy razy przed iui. A jak miał dyżur w szpitalu to tez kazał przyjść:) Jak potrzebowałam przed I iui posiew z szyjki, to szybko założył mi kartę w przychodni i zrobil mi to NFZ. Są jeszcze lekarze, ktorzy moga pomóc i pomagają:-)

reklama
nati to jakbym o swoim doktorku czytala... a skad ty jestes wlasciwie? Widze ze wlkp ja tez :)

Moj jak szlam do niego prywatnie na monit (bo tak to na nfz chodze) nie bral kasy jak mial dyzur w szpitalu a musial mi pregnyl podac tez mi kazal przyjechac...Pamietam kiedys pielegniarka mnie wyprosila z oddzialu bo nie wolno tam wchodzic to ja doktorek ochrzanil ze ja do niego i ze ma mnie zawolac :)

Hej dziewczyny :-)
Dziękuję za trzymanie kciuków miałam podane 2,3 mln plemników ale wierzę źe tym razem się uda :-) pechol mial 20mm a endo 13mm
ENNI przykro mi :-* trzymam kciuki żebyś jak najszybciej przystąpiła do ivf :-)
ściskam Was wszystkie :-*

Asita no to teraz na Ciebie kolej:tak: żeby chociaż Tobie się udało, mocno zaciśnięte piąstki trzymam:-) Fajny zbieg okoliczności, ja dzisiaj zakończyłam odliczanie 14 dni do testu, a Ty zaczynasz;))))

Dzisiaj byłam się pytać u mnie o badanie amh, czeka się tydzień i kosztuje 190 zł:szok: W poniedziałek idę się pokłuć:) Dzisiaj nie miałam przy sobie tyle kasy, także odeszłam z kwitkiem:)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczyny
Poczytuje was jakiś czas
Mamy z M juz dużego syna 11 lat jak zamarzył nam się kolejne maleństwo okazało się że to takie nie łatwe. Najpierw lekarz podejrzewał mnie o PCO potem okazało się ze chłopaki M są w nienajlepszej formie jeszcze chwilą i chyba przystąpimy do iui ale troszkę się boje bo nie wiem jak to jest

Usi@ witaj:):)

Ja również mam już synka 9 letniego a od 6 lat staram się o drugie dziecko:tak: Co do inseminacji to nie ma się czego bać, jest bezbolesne i trwa dosłownie minutkę. Na początek dostaniesz leki na stymulacje, jeździsz na podgląd jak rosną pęcherzyki i w odpowiednim momencie dostaniesz zastrzyk, po tym zastrzyku po 36 godzinach robią iui (tak w skrócie opisałam);-) Moim zdaniem najbardziej upierdliwe jest ten monitoring co parę dni. Jak ktoś ma blisko do kliniki to oki, ale ja np. miałam 130 km i ta jazda mnie wykańczała.

reklama
hej dziewczyny :)
jak pisałam już wcześniej dziś miałam drugą inseminacje,oby udaną:tak:,podali mi 22,5 mln plemników i oby ten jeden jedyny doszedł do celu :)
Asita trzymam kciuki za nas obydwie &&&&&&&&&&&&&,kiedy testujesz?
Pyscek kciukasy za jutro &&&&&&&&&&&&&&

Do góry