reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
hej dziewczyny teraz wiem juz na 100%,ze nasza 1 iui sie nie udała,co prawda na bete nie poszłam ale byłam u dr.na usg no i 3 testy robiłam:-(.Drugi raz juz nie podchodzimy do iui,tylko ifv .Teraz od 1 dc mam zaczac brac tabl.antykoncepcyjne i ok 14 dc pokazac sie u dr.Czy ifv zaczyna sie od antykoncepcji?

Madzia i piotr przykro mi :-( ale skoro macie plan to nie ma się co smutać tylko walczyć dalej. Robicie ivf z dofinansowaniem czy sami płacicie? IVF może się zaczynać od antyków, zależy jakim idziesz protokołem, długi chyba jest z antykami a krótki bez. Zapraszam Cię na forum zakwalifikowanych do ivf z rządowym dofinansowaniem lub na - kto po in vitro, tam dowiesz się więcej na ten temat :-)

Madzia i piotr w programie zapładniają 6 komórek, resztę możesz zamrozić na swój koszt. Masz 3 podejścia, jeżeli masz mrozaczki to musisz w kolejnym podejściu z nich skorzystać, chyba, że nie masz to wówczas znowu stymulacja i punkcja. W programie płacisz za same leki do stymulacji, wszystko inne za free :-)

Kwiatuszku, przecudnie przeczytać taką wiadomość po tak ciężkim dniu, jaki miałam dzisiaj. bardzo, bardzo bardzo mocno zaciskam kciuki, żeby było super cudownie 19 października:-)
Dobry wieczór dziewczyny:happy2:

Juz piszę usprawiedliwienie;)

usprawiedliwienie przyjęte. jak sobie pomyślę o niektórych moich znajomych/koleżankach, które w ciąży dresy wyciągnięte i wieczne siedzenie przed tv bo przecież w ciąży są:-D super że tyle energii macie :-)

Pole: Kochana w Twoim błogosławionym stanie nie powinnaś tak szaleć:p ale Wam można mowić;*

A ja? No cóż. Życie nie jest zbyt sprawiedliwe...czy jakoś tak. Zrobię kilka badań jeszcze te przeciwciała najpierw i umowie sie do specjalisty. Chciałam do dr G z invimedu ale mnie tam wkuuuuur*****:| mówią zeby dzwonić jakoś 7-15pazdziernik a dzisiaj baba do mnie ze zapisy bedą 29 od 7.30. No. I pewnie jak zadzwonie o 7.30 to juz miejsc nie bedzie:/ wiec chyba zdecyduje sie na polmedis i dr P

moja szwagierka w lipcu chyba próbowała się tam zarejestrować. i była zasada, że na pierwszą wizytę zapisywali tylko w pierwszym dniu roboczym lipca i jej się nie udało, bo była w pracy i zanim znalazła dogodną chwilę żeby zadzwonić to było za późno i kazali za mc znowu zadzwonić.

hej dziewczyny teraz wiem juz na 100%,ze nasza 1 iui sie nie udała,co prawda na bete nie poszłam ale byłam u dr.na usg no i 3 testy robiłam:-(.Drugi raz juz nie podchodzimy do iui,tylko ifv .Teraz od 1 dc mam zaczac brac tabl.antykoncepcyjne i ok 14 dc pokazac sie u dr.Czy ifv zaczyna sie od antykoncepcji?

madzia i piotr przykro mi bardzo. a dr P nie powiedział Ci dlaczego od antyków? ale te ok 5-6 tyś to sam zabieg w klinice a do tego wszystkie leki jeszcze.

u mnie po meczącym dniu chwila relaksu. byliśmy w kinie na filmie o Lechu Wałęsie. bardzo nam się podobał i nie moge się doczekać kiedy na jakim dvd będzie można go zdobyć bo chcielibyśmy go jeszcze raz obejrzeć:-)

reklama
Do góry