reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Brydzia nie mam ojęcia kiedy....czekam cierpliwie:):)

Nati witaj kochana:) My obydwie w zawieszeniu:-D też więcej czytam niż piszę. Wiesz co miałam pisać sama w 1dc, ale później dowiedziałam się o tej kasie i zapisałam się na tą listę oczekujących. Czytałam inne forum i tam laska pisała że właśnie była na rozpisaniu laków, to ja sobie mówie co mi szkodzi wyślę tego smsa w tym 1dc no i oddzwoniła prof. i powiedział że dostali meila od MZ o tych pieniądzach, dodał tylko że i tak mam szczęście bo załapie się w pierwszej dekadzie nowego roku i że są osoby które dopiero w połowie roku będą mieć kwalifikacje:szok: także powiedział mi że pod koniec grudnia się odezwą albo na początku stycznia, także czekam....

reklama
Dzien dobry:happy:

Fluidy dla Was :rofl2:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:rofl2:
I specjalne kciuki dla Smerfety i Kasik 37, bo Wy juz na ostatniej prostej!!!

Dagna sie nie denerwuj, kolezanka nie doczytala więc dziwacznie pyta...
A Ty widze do przodu i z planem, więc wszystko idzie ku dobremu.

Cieplo Was pozdrawiam, czytam na bieżąco co tam u każdej. Nowych dziewczyn Troche nie ogarniam jeszcze więc super, ze lista rozjasnia.

Pole łapie fluidki może za pare miesięcy wykiełkują:-D dzięki
Właśnie Kasik i Smerfeta jak ja wam zazdroszczę:::):): powodzenia kobietki i nie opuszczajcie nas będąc w ciąży, proszę tutaj zaglądać:):tak:

smerfeta - brak mi słów, na prawdę wszystko jest niesprawiedliwe, ku...wa ! Wypłacz się kochana ile się tylko da... Powiedz a robili ICSI u Ciebie bo nie mogę odszukać info, podali Ci więcej info?

Witajcie dziewczynki poprawiam listę w mojej osobie
;-)

Kara: 28.10.2013. IUI
Merlin: 30.10.2013. IUI
Kama: 31.10.2013. IUI
Buziak- 2 IUI 04.11.2013.
Aniołkowa mama: 4.11.2013 IUI
Queen: IUI 05.11.2013.
Anabel: 05.11.2013. udana wizyta u lek. pęcherzyk 21mm w 12dc tylko jeden 08.11 sprawdzamy czy pękł
Kasik: Owocna punkcja 6.11.2013. g. 9:20
Ladybea: bezbolesne HSG 7.11.2013. g. 8:30
Smerfeta: 07.11.2013. transfer

Dagna: 8.11- wizyta u gin
Majka K: 12.11- wizyta u gin aby ustalić początki drogi
Merlin: 13.11.2013. wysoka beta
Asita: w tym cyklu starania metodą naturalną - przewidywany termin @ 14.11.2013
Kara: 14.11.2013. wysoka beta
Kama: 14.11.2013. wysoka beta
Buziak: 18.11.2013. wysoka beta
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kwiatuszek: totatny spontan:)

I już wszystko pisze pęcherzyk jeden chyba w lewym ale za to duży bo 21 mm (nawet lekarz się zdziwił) na 12 dc , w piątek sprawdzanie czy pękł, co do moich wyników to lekarz tylko na nie spojrzał :crazy: gdy się dopytałam o TSH to powiedział ze na razie zostawimy tak jak jest, AMH kazał zrobić chociażby dla przyszłości, trochę z krzywą miną ale wypisał mi skierowanie na HSG gdzie indziej (chciał żebym poszła do normalnego gin) a i dopytałam się o koszt aid 1250 zł (co obejmuje wizyste w danym dniu, zabieg i nasienie),

AAA grupa krwi ujemna więc może być ciężko z dawcą :(

Smerfeta - co tam u Ciebie ? coś się pozmieniało ??

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta już pisałam na wątku in vitro że strasznie mi przykro....wiem że nie mam co się do Ciebie porównywać (jak i do innych dziewczyn co walczą o pierwsze maleństwo) bo mam już jedno dziecko za co dziękuje Bogu. Kochana masz jeszcze 2 próby, może następnym razem będzie oki, może jeszcze jakieś badania zrobią? nie mam pojęcia co napisać....bo nie ma słow pociechy w takiej sytuacji.:-(

Do góry