reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
brydzia faktycznie niekolorowo, ale niedługo Wasz świat się zmieni i zakolorowi uśmiechami dzidziusia. a za rozmowę jutro oczywiście trzymam kciuki

bziunia to cierpliwości życzę i w piątek chcę gratulacje pisać więc z niecierpliwością czekam.

enni trudne pytanie zadałaś. ja trzymam się zasady, że jak plamienie to pierwszy dc.

a propos @ to dziś niespodziewanie przyszła , zapukała do mych drzwi :-) niespodziewanie bo w niedzielę dopiero miała przyjść także wizyta u dr 4 dni szybciej. zestresowałam się bo od 1 dc mam zacząć brać tbl anty, a zamówiłam je sobie przez neta z importu równoległego, całe szczęście, że okazało się że już czekają w aptece uff...
wiecie co sobie uświadomiłam pisząc to wszystko? że od połknięcia pierwszej tabl rozpoczynam długi protokół przygotowujący nas do ivf... zaskoczyło mnie to...

udanego dnia ja leżakuję dziś z książką w ręce bo troszkę się podziębiłam;-)

reklama
magda to sioe zaczelo dziac u Ciebie i oby pozytywnie do samego konca.
Moj m ma dzis zabieg na przepukline i moze byc niezle bo on zle reaguje na igle. Ostatnio jak Mu pobierali krew do badania to na lezance a potem dostal wode z miodem do picia

Witam babeczki w ten straszny dzień bo zimno,szaro i ponuro

MagdaM33 super,że się zaczęło i już niedługo będzie fasolinka w brzusiu :tak::-D

Brydzia na chwilę obecną to nie wiem co było przyczyną śmierci znajomej,dziś będzie sekcja to wszystko się okaże.....trzymam mocno kciuki za jutrzejszą rozmowę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiecie co jest najgorsze w tej sytuacji z tą znajomą???jak wytłumaczyć dwulatkowi,że mamy już nie będzie,jak on ciągle pyta kiedy mama do niego przyjdzie......i powiedzcie czy Bóg jest sprawiedliwy?????????????

hej dziewczyny, sorry ,że nie pisze ale jak wracam z pracy to odrazu kłade się na łożko bo chce mi się mega spac. Wczoraj miałam wizyte u mojego gina. Zrobił usg ,powiedział ze wszystko ok, nie ma krwiaków itd. Serca niestety jeszcze nie było widać. Powiedział ,że związku z moimi długimi cyklami i pozną owulacja jest to 5-6tydz a nie 7 jak wychodzi z kalkulatora. I ze serduszko powinno się pojawić za kilka -kilkanaście dni. W sobote mam być w szpitalu na Polnej na 3-4 dni aby porobili mi wyniki itd. Wiec Andrzejki mam na oddziale :-) Oby serduszko pojawiło się na dniach, byłabym spokojniejsza ... :-( !!

bziunia - smutne to co się wydarzyło

reklama
Do góry