ladybea
Fanka BB :)
kasica droznosc czyni cuda 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

choć wyruszyliśmy szybciej bo wczoraj u nas trochę napadało śniegu i nie byłam pewna jakie drogi będą.
.....
,tak czytałam w internecie niby....sama nie wiem czy to prawda,czy po prostu szczęście musi być i już..?!!

@ nie ma a Wy już wszystko na stratę piszecie?! Wy normalnie sobie przywołacie @ tym zamartwianiem się! Co Pole mówiła? Macie być wesołe a nie smutasy, bo fasoleczki to nie przywoła! Gdzie nadzieja? A ponoć umiera ostatnia! Kasica teścior robiony w ciągu dnia nic Ci nie pokaże, no może jedynie to:

Trzymam kciuki za udane transferki - Twój i MagdyM. Pyscek co do kucia to może od luteiny? przecież ona troszkę podrażnia
I jej nóżki tak fajnie ukształtowałaś.. i minkę
. A wcześniej jakie zwierzątka robiłaś?