reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Dziś na 16 mam okulistę,a potem do szpitala do laboratorium jadę zrobić wynik AMH......
Jakos jestem taka rozbita po tym pogrzebie...eh już nie smuce tutaj......
smerfeta ,czekamy na relację z wizyty!!
Magda,i jak??ustało krwawienie???

reklama
Kasica82 - to witaj w klubie, u mnie @ też dopiero dzisiaj się rozkręciła na maksa - przez 2 dni to tylko plamienie miałam i wciąż żyłam nadzieją. Ale nic - pierwsza IUI nieudana, druga musi się udać. Startujemy razem w tym cyklu?

MagdaM33 - jak weszłam dzisiaj i przeczytałam Twoją wiadomość to po prostu zamarłam. Kurcze, ja wierzę, że to plamienia jednak i mocno, mocno trzymam kciuki za Twoje dzidzie.:-)

Ostatnia edycja:
MagdaM ja tez zamarłam jak doczytałam o co chodzi:szok:, trzymaj się kochana dzielnie i myśl pozytywnie!!!!! Musi się udać!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica i Ewcia przykro mi bardzo...ale walczcie dalej kobietki!!!!!

Kasica przykro z powodu mamy koleżanki:( no i przykro z powodu tej @. Ja dzisiaj też mam termin @ także widzę dużo dzisiaj małpiatych:) chociaż każdej z osobna życzę żeby nie było jej przez 9 miesięcy. Mi się pewnie spóźni, dzisiaj mam 31 dc pewnie jutro wstane i będzie@

Trzymam kciuki za Was wszystkie. My staralismy sie trzy lata o dzieciaczka. Mam przeciwciala przeciwplemnikowe w sluzie i to bylo problemem. Jednak pod koniec 2010r trafilam do dobrego lekarza, dzieki ktoremu na poczatku 2011 poprzez IUI zaszlam w ciaze. Moj synus ma juz 2 latka i 4 miesiace. Cuda sie zdarzaja i wierze, ze Wam tez sie wkoncu uda.

reklama
Do góry