reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik zrob sikacza prosze;)
Nie no na bete nie przylece to juz wogole sie nie kalkuluje.
Zreszta piersi mnie juz bola bardzo i czuje ze @ idzie. Wczoraj mialam napad na jedzenie wiec wszystko ok;-D poza tym gdybym dalej brala dupka i odstawila w przyszlym tyg to by mi owu w weekend majowy wypadla wiec bym nie przyleciala

reklama
Zuzik
A ktory masz dzis dzien cyklu?;-) bete robilas?

Kredka
Uwazam, ze dobra decyzje podjelas;-)

A ja sobie leze w lozeczku, z okna widok gor, slonko swieci na mnie;-) blogo;-). I wlasnie czekam na kawke, ktora na bp poszedl kupic moj M;-) Chwilo trwaj;-)
Slonecznej soboty KOCHANE.

Lumia ja owsianke na mleku na śniadanie wcinam:D i ogolem dieta bialkowa, bo przy ivf polecana, wiec mam nadzieje ze wchlania się dobrze, bo paznokcie i wlosy rosna mi jak szalone! Hybryde mam tydzień na paznokciach i moj odrost jest tragiczny.. :/ Moze nie smierdzi, ale po polknieciu jest taki rybi aromat! Fu! Ja tam jestem przewrazliwiona;) ciekawe czy w ciąży bede miala jeszcze gorzej xD

Aniko:))))))) wielkie, wielkie kciuki za cala stymulacje!

Diore, fajnie ze sie nie poddalas i podchodzisz do kolejnej iui:)

Bedziecie sie nawzajem wspierac dziewczyny:)

A pamietam jak na watku nie bylo juz prawie wcale iui staraczek:)

Niebajka uwazaj z ta dieta bialkowa prosze bo nadmiar bialka jest bardzo niezdrowy.

A nie ma tego oleju w jakis kapsulkach? Zeby nie pic tylko polykac? Bo u nas sa tabletki dla kobiet w ciazy z omega itd. Takie wszystko w komplecie podobno bardzo dobre i u was chyba tez znajdziecie je.

Załączniki

• 1428740078664.jpg
    1428740078664.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 51
  • 1428740288639.jpg
    1428740288639.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 52
Kredko uwazam jak najbardziej:) wszystko z rozsądkiem !

Z tym olejem lnianym patent polega na tym, ze taki do picia jest najmniej przetworzony. Ma okolo 3 miesiecy waznosci, i przechowujemy go w lodowce. Pomaga w zagniezdzeniu zarodka:) a ten w kapsulkach, to juz nie to...:/

Ale dodatkowo lykam omega 3 w kapsulkach;)

Kredka, pij olej :) walorow smakowych nie ma, ale ile walorów zdrowotnych:) dwie łyżki rano i po sprawie:)

Niebajko, własnie mi o nim przypomniałas:) w poniedziałek kupię małą butelkę (ten w lodówce już mi się przeterminowal ;/) i będę sie łączyć w "bólach" :)

ja piekę ciastka owsiane - zapraszam ;)

reklama
Do góry