reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko na tą właśnie wiadomość czekałam razem z maluchami :-D :-D :-D Wiedziałam, że się uda. Moje dzieci tak zaciskały piąstki, że aż neurolog zwrócił na to uwagę na dzisiaj wizycie kontrolnej ;-) (na szczęście wynik badań ok). GRATULACJE !!! Powtórka bety to już formalność, zobaczysz. Ale się cieszę, buziaki.

Witajcie dziewczyny!
ANIKO!!!!!!! moje gratulacje! Ale się cieszę Kochana z Twojego szczęścia! Niech betka pięknie przyrasta, a maleństwo niech rośnie w siłę! Niech to będzie 9 spokojnych miesięcy. Tego Ci życzę z całego serca!

Kochane, chwilę mnie nie było, z przyczyn technicznych. Upierdliwość przedmiotów martwych, szlag mi trafił komputer, a nie mam apki na telefonie. I tak męczyłam się bez Was ponad tydzień. Ale dobre wiadomości wynagrodziły mi ten czas ;-)
Zupełnie straciłam rachubę co, kto, kiedy w naszym kalendarzu. Powoli będę nadrabiać i uzupełniać, przypominajki - mile widziane :-)

Ze strony zdrowotnej i dzidziusiowej - czuję się dobrze. Mdłości przeszły na dobre (tfu tfu - oby nie wróciły, bo mi zbrzydły), nabrałam więcej sił, korzystam z ostatnich ciepłych dni. Poprawił mi się sen - wraca do mojej normy, choć budzę się około 3 w nocy.

Stacy, trzymaj się dziewczyno i nie dawaj wirusom. Tak jak dziewczyny piszą, pewnie wszystkie domowe sposoby masz sprawdzone. Z mojej strony mogę Ci zaproponować syrop, który mi na początku ciąży bardzo pomógł w przeziębieniu. Jest taka seria *spam*, przeznaczona dla ciężarówek. Wyłącznie naturalne składniki. W smaku nie najlepszy(czuć czosnek), ale mnie pomógł.
To nie żadna reklama (Kredko ;-)), z tej serii *spam*, są też krople do nosa i witaminy.

No to teraz nadrabiam forum, miłego dnia wszystkim! :-)

PAŹDZIERNIK

9 - anika11 - badanie przyrostu bety :)
10 -
13 - niebajka -
II badanie prenatalne
14 -
15 -
16 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
16 - m26 -
podglądanie pęcherzyków
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -

Ostatnia edycja:
Zuzik no Ciebie bym o reklsme nie posadzila:p
I dobrze ze mdlosci przeszly i wszystko wraca do normy:-*

Aniko jak tam oswoilas sie juz z mysla ze zostaniesz mama?:-D

Tez jadlam *spam*! Do ssania na gardło i syrop do picia:p ja tam tego czosnku zbytnio nie czułam, raczej slodkosc maliny mnie zabijala:p

Aniko notuj! Ciebie juz tez to dotyczy :D

A i tantum verde wolno psikac;) moze bez przesady co 5 minut, ale jest ok;) i pomaga^^

Zuzik tez mialam problemy ze spaniem:/ budziłam sie w srodku nocy i koniec.. zapomnij zeby znowu zasnąć;p ciesze sie, ze masz sie lepiej:)

Aniko sygnaturke zaktualizuj w wolnej chwili moj niedowiarku:*

Ostatnia edycja:
Dziękuję za rady, słyszałam o tym syropie i w sumie o tej serii leków *spam* ;-)

Ja wstaje do łazienki w nocy przynajmniej 3 razy.

Zuzik wpisz nnie proszę na 15 października na wizytę u gina.

PAŹDZIERNIK

9 - anika11 - badanie przyrostu bety :)
10 -
13 - niebajka -
II badanie prenatalne
13 - lumia - podglądanie pęcholków
14 - marzen88 -
podglądanie pęcholków
15 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
16 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina