reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajko, no u mnie w korytarzu jest właśnie taką sciana:) póki co odsłania oblicza gospodarzy domu :) ps. Jedno ze zdjęć jest nawet z Wro :)

dodam że teraz mam umowę na stałe. w nowej byłoby najpierw na 3miesiące a potem na rok a potem na stałe. i co jak pracodawca na pierwszych dwóch okresach próbnym mi nie przedłużył umowy bo zaszłabym w ciążę. z drugiej strony mogę jeszcze bardzo długo nie zajść.

Katharino powiem tyle że już nie jedna z nas robiła plany co by było gdyby a życie i tak nas lubi zaskoczyć . Także to musi być Twoja decyzja a poza tym stres źle wpływa na zajście :p

M26 doczytalam, ze zaczynasz! Super!!! &&&&& jakbys miala jakies pytania to wal;)

Aniko no wlasnie, Ty masz scianke z rameczkami! Nie wiedzialam tylko, ze to Wasze zdjecia:) i z wro:D elegancko:))))
Niebawem i Kropek tam dolaczy!!

Katharina bez wahania zmienilabym prace. Pozniej bedziesz pluc sobie w brode...

Magda przytulam mocno i jak wiadomo raz są lepsze chwile,raz gorsze, ale nie możemy w tej walce zatrzymywać się na długo.

M26 no to się szprycuj i do przodu :)

Też cały dzień myślałam o Emi he he bo za cicho siedziała :) no to teraz już dwupaczek rozpakowany :)

reklama
Do góry