reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny,
Ja tylko o sobie. nie chciałam tego pisać, ale jednak muszę z siebiee to wydusić.
Dziś otrzymałam kolejną piękną wiadomość, ale zarazem cios;/ Druga siostra jest w ciąży...
Kocham ją bardzo, ucieszyłam się z tej wiadomosci, ale pojawiło się i zapytanie dlaczego ja!, dlaczego ten na górze mnie dobijaa w ziemię. Dziewczyny co ja zrobiłam. Wydaje mi się,że jestem dobrą osobą, uczciwą, a los tak mi daje w ko,ść. Co ja takiego zrobiłam - nie umiem znajść odpowedzi.
Przepraszam ,e nie odniosę się do Waszych postów...

reklama
Kurde Lumio,faktycznie wiadomość cios.Co my jeszcze musimy przejść żeby dojść do celu :( Lumio tulę Cie,i wieże że i Ty w koncu pochawlisz się siostrom pozytywnym testem,tego Ci z całego serca życzę :-*

Lumio :* przutulam Cie! To piekna wiadomosc, a zarazem bardzo bolesna. Bo kochasz siostre, ale żal teraz rozdziera Ci serce... zycie jest trudne. Mocno Cie przytulam!!

Beti, niech czas do testowania szybko Ci mija. I uśmiech na twarzy ma być!!

Stacy, kurczę, na każdy etapie człowiek się czymś strwsuje. Wierzę jednak, że wszystkie wymiary są jednak w normie, a różnice wynikają ze sprzętu i sposobu badania.

Zuzik, nasz pozytywną bombą :))

Pyreczko, skrobne Ci priv z nazwiskiem lekarki ;)

Lumio nie możesz się obwiniać, tu nie ma naszej winy w tym co się dzieje :/ każda z nas pewnie zmaga się ciągle z wyrzutami dlaczego nas to spotyka . Musimy być silne bo inaczej poczucie winy nas pogrąży. Wiesz że zawsze jesteśmy z Toba :*

Lumio to nie jest ani Twoja wina ani nikogo, tak los zadecydował i niestety nie mamy na to wpływu, jedynie to walka Nam została o upragniony cel. Napewno w końcu do niego dotrzemy ;)

Marzen - czyli brzuszek mam zaklepać? :-)

Lumia - powiem że wiem co czujesz, nie mam siostry ale każda wiadomość o ciąży z otoczenia wbijala mnie w ziemie. Nie mogłam sie z tym faktem pogodzić. Nie martw sie kochana ze wszystkiego można wyjść. Ja w to wierzę :-)

Aniko - teoretycznie wszystkie pomiary są w normie. U gina prowadzącego ta różnica cały czas jest w granicach 2 tygodni. Wiem że nie powinno się porównywać pomiarów dwóch lekarzy, ale ta różnica mnie dobija. I tak już pewnie nic nie wymysle.

Lumio jak ja dobrze wiem co czujesz... to juz nie wiadomo czy to zlosc czy nerwy czy wielki żal.. a moze wszystkiego po trochu, ale strasznie rozdziera serce:-( jedyne co nam pozostaje to wierzyc ze i my bedziemy szczesliwe chociaz wiem po sobie ze to sie wydaje coraz bardziej niewiarygodne i odlegle.
Tule Cie mocno:-*

reklama
Lumio doskonale Cię rozumiem. Cudze szczęście w postaci ciąży tak boli gdy samemu się tego szczęścia nie ma :( I ja z jednej strony naprawdę ciesze się ze komuś się udało, a z drugiej nie mam ochoty utrzymywać z nią kontaktu. I wiem , że to jest chore, ale nie umiem się przemoc. Ja na szczęście nie mam siostry która może zajść w ciążę bo nie wiem czy byłabym w stanie patrzeć na jej rosnący brzuszek. Serce by mi pękalo :(

Do góry