reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny, jestem po monitoringu. Owulacja była z trzech pęcherzyków, dwa pękły prawdopodobnie w dniu iui i jeden wczoraj. Są jak to gin powiedział dwa piękne ciałka żółte, mocno i dobrze ukrwione. Teraz mam brać dupka i luteine i czekać na bete... gin kazał 27 maja ale zrobię 25 bo wyjeżdżamy... trzymajcie kciukasy ;)

Z zupełnie innej beczki: powiedzcie mi proszę jak działa tu system oceny postów? To, że ktoś bez sensu ocenia moje negatywie to pal licho, ale sprawdzając przy okazji które, odkryłam, że ja wystawiłam 3 negatywne oceny! ie jest to niby ważne, ale to nie ja je klikałam a nie lubię jak coś się robi w moim imieniu... Jedną zlokalizowałam i usunęłam, do pozostałych dwóch dotrzeć nie umiem:/

reklama
Witam ja tylko na chwilkę, trochę nie miałam czasu wejść i coś napisać.
Czuję się normalnie, nic mi nie dolega, żadnych objawów nie mam a jutro będzie tydzień od inseminacji. Zastanawiam się kiedy ewentualnie mam sprawdzić czy się udało.
Ja biorę duphaston i nie odczuwam po nim żadnych zmian. A lekarz mi powiedział, że mam go brać i jak skończę to dostanę okres a jak nie dostanę to znaczy, że ciąża.

Do góry