reklama

Aniko Polcia jest śliczna  razem też super wyglądacie
 razem też super wyglądacie  

Kredko co tego fuminatora to mój M kupił taki troszkę lepszy za 109 zł w sklepie grumerskim. I co lepsze jest on dla małego psa ale nasz Harry to jest jak pies
 ale nasz Harry to jest jak pies  Swoją drogą dla psów były tańsze niż dla kotów. Jak chcesz to jutro zrobię zdjęcie naszego i Ci podeślę.
 Swoją drogą dla psów były tańsze niż dla kotów. Jak chcesz to jutro zrobię zdjęcie naszego i Ci podeślę. 

Kredko co tego fuminatora to mój M kupił taki troszkę lepszy za 109 zł w sklepie grumerskim. I co lepsze jest on dla małego psa
Aniko,
Ale z Ciebie ciezarowkowa laska ;-) a Pola maly mysliciel ;-) pewnie po mamusi ;-) slicznosci, takie juz czlowieczkowe ksztalty :-*
Edit
Anikoooo ;-) a ze tak zapytam. Ta szafka na drugim planie to na buty?gdzie zakupilas te cudenko ;-) ja od naszego remontu dalej mebli w przedpokoju nie mam

Ale z Ciebie ciezarowkowa laska ;-) a Pola maly mysliciel ;-) pewnie po mamusi ;-) slicznosci, takie juz czlowieczkowe ksztalty :-*
Edit
Anikoooo ;-) a ze tak zapytam. Ta szafka na drugim planie to na buty?gdzie zakupilas te cudenko ;-) ja od naszego remontu dalej mebli w przedpokoju nie mam

anika11
Fanka BB :)
Dobra, dobra bo się zarumienię, a córka w samozachwyt wpadnie, a jak widzicie już w zadumie trwa 
Lumio, tak, to szafka na buty, a to niższe, to taka skrzynia - mąż zrobił, tylko fronty kupił gotowe. nie, nie jest stolarzem projekt moj
 projekt moj 

Lumio, tak, to szafka na buty, a to niższe, to taka skrzynia - mąż zrobił, tylko fronty kupił gotowe. nie, nie jest stolarzem
kredka82
Fanka BB :)
Lumia ladne i tanie szafki na buty w ikea :-) 
Dziewczyny co do tego furminatora to ja wyczytalam ze dla kotow to fioletowe sa. Znalazlam na ebayu
Link do: HOT FURminator Open and pet a comb dog's comb
I chyba go zamowie. Mielismy metalowa szczotke ale jakos srednio nam szlo czyszczenie kota. Predzej je piore w wannie:-)

Dziewczyny co do tego furminatora to ja wyczytalam ze dla kotow to fioletowe sa. Znalazlam na ebayu
Link do: HOT FURminator Open and pet a comb dog's comb
I chyba go zamowie. Mielismy metalowa szczotke ale jakos srednio nam szlo czyszczenie kota. Predzej je piore w wannie:-)
reklama

Podziel się: