reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oczywiście chętnie się zobaczę w kalendarzyku:) jutro 1.02.2017 inseminacja. Co do diety, byłam u dietetyka i rozpisała dietę mężowi, z której oczywiście razem korzystaliśmy, bo przecież dwóch obiadów to ja gotować nie będę:) Dieta oparta jest na chudym nabiale i mięsie drobiowym, rybach,warzywach eliminacji cukru,czerwonego mięsa,tłuszczu przetworzonego, wykluczenie wszelkich utwardzaczy, gotowych potraw,a ponadto suplement promen ( i to on jest głównym cudotwórcą bezsprzecznie) oraz selen z wit.E, soki wyciskane z warzyw,owoców...A ja mimo diety i regularnych treningów, po sterydach mam 5 kilo do przodu, wiem że to sama woda, ale przyjemnie nie jest, jeszcze w sierpniu ważyłam 60 kg, a teraz 65 :(
Ja u mojego M tez stosowalam diete a jesli chodzi o leki to brał profertil dodatkowo mial operacje zylakow powrozka nasiennego.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
I sa wyniki [emoji16] tadam beta 33,3 mlU/ml [emoji6] jeszcze nie wierze [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super!!!! Evelevel strasznie się cieszę to cudowny rok!!!! Teraz spokojnie i bezstresowo 9 miesięcy trzeba czekać na kruszynkę...
Baaardzo się cieszę i serdecznie gratuluję!!!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale super!!!! Evelevel strasznie się cieszę to cudowny rok!!!! Teraz spokojnie i bezstresowo 9 miesięcy trzeba czekać na kruszynkę...
Baaardzo się cieszę i serdecznie gratuluję!!!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko nastepna w kolejce jestes Ty [emoji4] trzymam kciuki &&

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry